Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

O Κέισι Στόνερ πήρε τη νίκη ο Ρόσι έκλεψε την παράσταση

Στη δεύτερη διαδοχική του νίκη έφτασε ο Κέσεϊ Στόνερ στο ιαπωνικό γκραν πρι στην πίστα Μοτέγκι, αφήνοντας πίσω του τον Αντρέα Ντοβιτσιόζο. Μάχη για το τρίτο σκαλί του βάθρου έδωσαν οι αναβάτες της Yamaha Ρόσι και Λορένθο, με τον Ρόσι τελικά να τερματίζει τρίτος παραδίδοντας μαθήματα οδήγησης στον τιμ μειτ του.

Ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο περίμενε ο «γιατρός», ωστόσο η απόδοση του θύμισε κάτι από τα παλιά. Ο Βαλεντίνο Ρόσι κατάφερε να βγει νικητής στην εσωτερική μάχη της Yamaha, προσπέρασε τον Χόρχε Λορένθο και ανέβηκε στο τρίτο σκαλί του βάθρου. Στον 17ο γύρο ο Λορένθο ξαναπέρασε τον Ρόσι, πριν ο Ιταλός πάρει πίσω την τρίτη θέση. Στους τελευταίους δύο γύρους άναψε και πάλι η φωτιά με τους δύο αναβάτες να "αγγίζουν" ο ένας τον άλλο.

Οι δύο ομόσταβλοι στους τελευταίους γύρους βρέθηκαν ρόδα με ρόδα, με τον Ιταλό όμως να κρατά πίσω του τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας. Η μάχη τους ήταν όλα τα λεφτά του αγώνα, με έναν Ρόσι να έχει έτοιμη απάντηση σε κάθε προσπάθεια του Λορένθο να του πάρει την τρίτη θέση.

Ο Λορένθο πέρασε τον Ρόσι λίγο πριν την στροφή 130R, όμως ο ιταλός στο επόμενο σικέιν που ακολουθεί απάντησε με θράσος. Οι δύο αναβάτες ακούμπησαν σε εκείνο το σημείο και παραλίγο να πέσουν, όμως κανείς δεν ήταν διατεθειμένος να αφήσει τη μάχη.

Έτσι, στον τελευταίο γύρο ο Λορένθο πάλι προσπάθησε να περάσει, τα κατάφερε, όμως ο Ρόσι χώθηκε στην εσωτερική ξανά και τελικά πήρε εκείνος το βάθρο. Αυτό είναι το πρώτο βάθρο του Rossi έπειτα από το GP του San Marino.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...