Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

McLaren Χάμιλτον: «Δεν είμαι το φαβορί, αλλά» VIDEO

Ο Λιούις Χάμιλτον αναγνωρίζει ότι αυτός και η McLaren δεν είναι φαβορί για το πρωτάθλημα, αλλά δηλώνει αποφασισμένος να παλέψει στους δύο τελευταίους αγώνες της σαιζόν και ό,τι ήθελε προκύψει. Ο Βρετανός βρίσκεται 21 βαθμούς πίσω από τον Φερνάντο Αλόνσο.

«Θα είναι δύσκολο, είδαμε ξανά στην Κορέα ότι πιθανότατα έχουμε μόνο το τρίτο ταχύτερο μονοθέσιο, οπότε προφανώς δεν είμαστε το φαβορί, αλλά οκ. Βάζουμε συνεχώς νέα κομμάτια στο μονοθέσιο και ξέρω ότι θα έχουμε κι άλλες αναβαθμίσεις στη Βραζιλία, αλλά αν αυτό θα είναι αρκετό, θα το δούμε», σχολίασε στην προσωπική του ιστοσελίδα ο Χάμιλτον.

Και πρόσθεσε: «Αλλά θα συνεχίσω να το απολαμβάνω και να πιέζω, έχω κάνει καλούς αγώνες στη Βραζιλία, είναι ένα μέρος που μπορείς να κάνεις τη δουλειά σου να λειτουργήσει, οπότε νιώθω αισιόδοξος και ελπίζω σε έναν καλό αγώνα. Σε αυτό το σημείο στόχος είναι να πάω στο Άμπου Ντάμπι με μαθηματικές ελπίδες για τον τίτλο».

Για να καταλήξει: «Όπως έχουμε δει τόσες φορές, όλα μπορούν να συμβούν στον τελευταίο αγώνα, οπότε η Βραζιλία θα είναι μια παράσταση στην πρόκληση και το Άμπου Ντάμπι θα είναι όλα για όλα. Φυσικά θα ήταν σπουδαίο να νικήσω στο Ιντερλάγος, αλλά πάω με ένα βήμα τη φορά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...