Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Υπ’ ατμόν Σουμάχερ, Μπρον;

Φούντωσαν τις τελευταίες ώρες οι φήμες που θέλουν τον αγ. διευθ. της Mercedes Ρος Μπρον και τον αγαπημένο του οδηγό Μ.Σουμάχερ να παίρνουν μαζί πόδι από τα πιτ της Γερμανικής ομάδας.

Μπρον και Σουμάχερ έχουν κατακτήσει μαζί επτά πρωταθλήματα οδηγών και οχτώ κατασκευαστών. Πρόκειται για το πιο πετυχημένο δίδυμο στην ιστορία της F1 όμως οι καιροί αλλάζουν. Ή μήπως όχι;
Σύμφωνα με τον πολύπειρο Βρετανό μηχανικό το ταλέντο του Σουμάχερ ούτε ξεθώριασε, ούτε γέρασε: «Μελετώντας τα δεδομένα της τηλεμετρίας στις γρήγορες καμπές ή στις αντιδράσεις του όταν χάνεται η πρόσφυση δεν υπάρχει διαφορά του σήμερα με το χτες προτού εγκαταλείψει. Εκεί βλέπεις τον παλιό Μίκαελ. Όμως στις αργές στροφές δεν μπορεί να αξιοποιήσει πλήρως τα εμπρός ελαστικά όπως ο Νίκο. Ο Ρόσμπεργκ τα πάει άριστα σ’ αυτό τον τομέα. Ο Μίκαελ ξέρει που πρέπει να βελτιωθεί και θα το κάνει το 2011 αρκεί εμείς να του δώσουμε ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Το οδηγικό του στυλ εξαρτάται πολύ από τα εμπρός ελαστικά που πρέπει να μπορούν να αντέξουν στις πιέσεις που τα υποβάλλει φρενάροντας σκληρά και αλλάζοντας απότομα πορεία».

Προς τιμήν  του ο Μπρον παραδέχτηκε ότι αν ένας άσημος οδηγός είχε την απόδοση του Σουμάχερ τότε κατά πάσα πιθανότητα αυτός θα απομακρύνονταν άμεσα από το κόκπιτ της Mercedes: «Είναι πιο χαλαρός, πέντε χρόνια πιο πίσω θα του ήταν τρομερά δύσκολο να αντιμετωπίσει μια τέτοια κατάσταση. Είναι πιο ήρεμος και πιο ώριμος χωρίς αυτό να σημαίνει ότι είμαι λιγότερο φιλόδοξος ή αφοσιωμένος» κατέληξε ο Μπρον.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...