Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Ferrari «δεν κερδίσαμε τίποτα ακόμα»

Ο πρόεδρος της Ferrari Λούκα Ντι Μοντιτζέμολο τόνισε ότι η ιταλική ομάδα δεν έχει κερδίσει τίποτα ακόμα, παρά τη δυνατή θέση στην οποία βρίσκεται μετά το κορεάτικο Grand Prix. Ο Φερνάντο Αλόνσο ανέβηκε επικεφαλής της βαθμολογίας με δύο αγώνες να απομένουν και όλα τα προγνωστικά να είναι υπέρ του.

Παρόλα αυτά, ο Ιταλός μιλώντας στο Μαρανέλο, όπου βρέθηκε την Τρίτη μαζί με όλα τα μέλη της Σκουντερία, προειδοποίησε την ομάδα του να διατηρήσει χαμηλούς τόνους: «Ας μείνουμε προσγειωμένοι γιατί στην πραγματικότητα δεν έχουμε κερδίσει τίποτα ακόμα. Δεν ήμασταν άχρηστοι πριν και δεν γίναμε… τζίνι τώρα. Είμαστε απλά μια ομάδα που ποτέ δεν παραδίνεται».

Και συνέχισε: «Το έχω ξαναπεί, κάθε ένας από μας πρέπει να στοχεύει στην επίτευξη των στόχων μας, να κάνει τη δουλειά του διατηρώντας χαμηλούς τόνους, με συγκέντρωση και αποφασιστικότητα και μετά να κάνουμε το λογαριασμό στο Άμπου Ντάμπι».

Από την πλευρά του ο Στέφανο Ντομενικάλι ανέφερε ότι δεν επιτρέπονται λάθη στους τελευταίους δύο αγώνες: «Τώρα έρχονται τα δύσκολα και αυτό πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα τέλεια. Να είμαστε αξιόπιστοι, να δουλέψουμε στην πίστα και να προετοιμαστούμε σωστά για τους αγώνες. Τα κάνουμε, αλλά χρειάζονται επανάληψη».

Για να καταλήξει: «Το να μείνουμε ψύχραιμοι θα κάνει τη διαφορά και δεν πρέπει να μας παρασύρουν οι έπαινοι, όπως δεν μας έριχνε η κριτική στις δύσκολες στιγμές. Πρέπει να αφήσουμε τον ενθουσιασμό στην… πόρτα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...