Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Εξοικονομήστε χρήματα από την προσφορά της ελίν και του CAR&DRIVER

Η ελίν στο πλαίσιο της συνεργασίας της με το κορυφαίο περιοδικό αυτοκινήτου CAR & DRIVER και με γνώμονα πάντα το συμφέρον και την αποτελεσματικότερη εξυπηρέτηση του καταναλωτικού κοινού προσφέρει στους αναγνώστες του περιοδικού, έκπτωση για την αγορά καυσίμων από τα πρατήρια της.

Πιο συγκεκριμένα, η προσφορά ξεκινάει από το τεύχος του CAR&DRIVER Νοεμβρίου, το οποίο κυκλοφορεί στις 30-10-10 μαζί με το «ΕΘΝΟΣ» και περιέχει δύο εκπτωτικά κουπόνια συνολικής αξίας €5 για την προμήθεια καυσίμων από τα πρατήρια της ελίν. Οι κάτοχοι των κουπονιών που θα επιλέξουν ένα από τα 580 πρατήρια της εταιρίας για να προμηθευτούν τα καύσιμα τους μπορούν να βγουν κερδισμένοι, επωφελούμενοι την έκπτωση των €2,5 για κάθε 25 λίτρα καυσίμου που θα αγοράσουν.

Στη δεδομένη χρονική συγκυρία, όπου η ανάγκη για οικονομικές ελαφρύνσεις καθίσταται ολοένα και εντονότερη, η ελίν απαντάει με πράξεις. Επιλέγει να προσφέρει τα άριστης ποιότητας καύσιμα της, με επωφελείς για όλους προσφορές, ανταποκρινόμενη για μία ακόμη φορά με συνέπεια στις προσδοκίες του καταναλωτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...