Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Δόθηκε η εκκίνηση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Enduro στην Καλαμπάκα

Την τιμητική της έχει φέτος η Καλαμπάκα και τα Μετέωρα όπου το Καραβάνι του παγκοσμίου Enduro θα διοργανωθεί από τη ΜΟ.ΛΕ.Κ.

Στην χθεσινή εκδήλωση που είχε ως στόχο την ενημέρωση του προγράμματος του αγώνα παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου, Περιφερειακοί Σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων της πόλης της Καλαμπάκας.

Ο πρόεδρος της ΜΟΛΕΚ Σπύρος Μπαούτης δήλωσε ότι ο αγώνας γίνεται «χάρη στην μεγάλη μας θέληση να φέρουμε ένα μεγάλο παγκόσμιο γεγονός στα μέρη μας που θα είναι ορόσημο».

Ο κ Μπαούτης συνεχίζοντας την ομιλία του τόνισε «Έχοντας διοργανώσει άψογα στο παρελθόν αρκετούς αγώνες Πανελληνίου και περιφερειακού επιπέδου, η λέσχη μας αποφάσισε να κάνει την υπέρβαση και να διοργανώσει έναν αγώνα παγκοσμίου επιπέδου, που θα φέρει την πόλη μας στο επίκεντρο του κόσμου.
Έχοντας πλέον την εμπειρία διοργάνωσης αγώνων, αλλά και με τη συμπαράσταση ανθρώπων και φορέων με προηγούμενη εμπειρία στη διοργάνωση αγώνων, θα προσπαθήσουμε να τα φέρουμε εις πέρας και αυτή τη φορά».

Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός εξέφρασε την πεποίθηση του πως η διοργάνωση θα διεξαχθεί άψογα και πρόσθεσε πως« το όλο εγχείρημα θα έχει προστιθέμενη αξία για την Καλαμπάκα και τα Μετέωρα».

Στην τοποθέτηση του ο Δήμαρχος Καλαμπάκας Δημήτρης Σακελλαρίου δήλωσε πως είναι κοντά στους ανθρώπους της ΜΟΛΕΚ καθώς και η Δημοτική Αρχή που βοηθά και θα βοηθήσει όπου μπορεί για να πάνε όλα καλά στον αγώνα.
Στην συνέχεια, ο κ. Μπαούτης κουνώντας την καρό σημαία... έδωσε την εκκίνηση της «Παγκόσμιας» προσπάθειας που γίνεται από την Καλαμπάκα.














http://www.trikalanews.gr/article/29772/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...