Πέμπτη 28 Οκτωβρίου 2010

Ferrari ανυπόμονος ο Μάσα

Ο επερχόμενος αγώνας του πρωταθλήματος και προτελευταίος της σαιζόν θα διεξαχθεί στη Βραζιλία και φυσικά ένα από τα κεντρικά πρόσωπα, αν όχι το κεντρικό, θα είναι ο Φελίπε Μάσα. Ο πιλότος της Ferrari με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την τρίτη θέση που πήρε πρόσφατα στην Κορέα, θέλει να δώσει χαρά στους συμπατριώτες του και ταυτόχρονα να βοηθήσει την ομάδα του και τον Φερνάντο Αλόνσο στην προσπάθειά τους για την κατάκτηση των δύο τίτλων.
Ο Βραζιλιάνος βρίσκεται στο σπίτι του στο Σάο Πάολο αυτές τις μέρες και φυσικά έχει την ευκαιρία να περάσει όσο περισσότερο χρόνο γίνεται με την οικογένειά του αφού δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει. Μέσω του blog του στην επίσημη ιστοσελίδα της Σκουντερία, στάθηκε στον προηγούμενο αγώνα, την εικόνα της Ferrari και φυσικά τόνισε ότι ανυπομονεί να βρεθεί στην πίστα μπροστά στους χιλιάδες συμπατριώτες του.
Αναλυτικά: «Ήταν σπουδαία αίσθηση να βρίσκομαι ξανά στο βάθρο μετά από κάποια αρνητικά αποτελέσματα και οι βαθμοί της τρίτης θέσης είναι σημαντικοί για το πρωτάθλημα των κατασκευαστών και μια βοήθεια για τον team mate μου στο αντίστοιχο των οδηγών. Η παρουσία σε νέα πίστα σημαίνει πάντα περισσότερη δουλειά για όλους και αυτό στην Κορέα έγινε πιο περίπλοκο με τη βροχή.
Η ομάδα δούλεψε πολύ καλά, ειδικά στο χειρισμό των δύσκολων καταστάσεων την ημέρα του αγώνα. Το 1-3 ήταν ένα τέλειο αποτέλεσμα για τη Ferrari. […] Οι πιθανότητές μας πλέον και για τα δύο πρωταθλήματα είναι πολύ καλύτερες από ότι πριν τους τρεις ασιατικούς αγώνες. Ακόμα και κατά τη διάρκεια δύσκολων στιγμών μπορέσαμε να βελτιώσουμε το μονοθέσιο, δουλέψαμε στη σωστή κατεύθυνση και τα αποτελέσματα ήταν ότι η F10 δυνάμωνε σε κάθε αγώνα, ακόμη και αν δεν μπορούσα να πάρω βαθμούς για την ομάδα.
Κοιτάζοντας την κατάταξη, είναι ακόμη πιθανό για την ομάδα να πάρει τον τίτλο και ο Φερνάντο πέρασε στην κορυφή, οπότε είμαστε σε θέση μάχης. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να προετοιμαστούμε για τους τελευταίους δύο αγώνες και ξεκάθαρα ξέρουμε ότι πρέπει να βελτιώσουμε την απόδοσή μας στις κατατακτήριες δοκιμές. Είναι το αδύναμό μας σημείο, παρότι πρέπει να λάβουμε υπόψη πόσο δυνατή είναι η Red Bull σε έναν γύρο.
Τώρα δεν χρειάζεται να πετάξω για κάπου για λίγο γιατί ακολουθεί ο αγώνας της πατρίδας μου. Πέρυσι η Red Bull ήταν πολύ δυνατή εδώ και κέρδισε, αλλά τα προηγούμενα χρόνια η Ferrari ήταν η πιο δυνατή ομάδα, από το 2006 ως το 2008, με το μονοθέσιό μας να πάει καλά στο Ιντερλάγος. Αγαπώ να αγωνίζομαι εδώ και ανυπομονώ να βγω στην πίστα μπροστά στους συμπατριώτες μου».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...