Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Ferrari βγήκε να τα μαζέψει ο Μοντιτζέμολο

FerrariImage via WikipediaΑναταραχή έχει δημιουργηθεί στη Ferrari λίγες ημέρες πριν τον, εξαιρετικά σημαντικό για την εξέλιξη του πρωταθλήματος, αγώνα της Ιαπωνίας. Πρόσφατα ο Λούκα Ντι Μοντιτζέμολο ζήτησε από τον Φελίπε Μάσα να βοηθήσει τον Φερνάντο Αλόνσο στη μάχη του για τον τίτλο, ο Βραζιλιάνος σήμερα «απάντησε» ότι δεν θα γίνει… δεύτερος Μπαρικέλο και λίγο αργότερα ο πρόεδρος της Σκουντερία δήλωνε ότι… «ο Φελίπε είναι και θα είναι πάντα νούμερο ένα οδηγός για τη Ferrari!»

Προφανώς τέτοιες καταστάσεις δεν είναι ιδανικές αυτή τη στιγμή για την ιταλική ομάδα, η οποία διεκδικεί το πρωτάθλημα, γι’ αυτό και ο Μοντιτζέμολο μίλησε τηλεφωνικά και με τους δύο οδηγούς του που βρίσκονται ήδη στη Σουζούκα και μετά είπε αυτά που ήθελε, ή που έπρεπε να πει…

«Ο Φερνάντο ακούστηκε πολύ συγκεντρωμένος και αποφασισμένος, όπως όλη η ομάδα. Είναι μια σημαντική στιγμή και είμαι σίγουρος ότι όλοι θα δώσουν τα πάντα για να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε αρχικά για τον Αλόνσο ο Ιταλός.

Και πρόσθεσε αναφορικά με τον Μάσα: «Ο Φελίπε είναι και πάντα θα μείνει νούμερο ένα οδηγός για τη Ferrari. Περιμένω τις εμφανίσεις ενός νούμερο ένα οδηγού από αυτόν και στους εναπομείναντες τέσσερις αγώνες, αλλά και του χρόνου με διαφορετικά ελαστικά. Αυτές θα είναι καθοριστικές στο να μας φέρουν νίκες την επόμενη σαιζόν και στο να πάρουμε σημαντικούς βαθμούς από τους αντιπάλους μας στη μάχη του τίτλου».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...