Σάββατο 9 Οκτωβρίου 2010

Formula 1: Αναβλήθηκαν για την Κυριακή οι κατατακτήριες στη Σουζούκα

Felipe Massa. Formula 1Image by .:fotomaf:. via FlickrΑναβλήθηκαν για την Κυριακή (04:00 ώρα Ελλάδας) οι προγραμματισμένες για σήμερα κατατακτήριες δοκιμές του γκραν πρι της Ιαπωνίας στη Formula 1. Η δυνατή βροχή που έπεφτε στη Σουζούκα, συνετέλεσε ώστε η πίστα να είναι ακατάλληλη και να εγκυμονεί σοβαρούς κινδύνους για τους πιλότους.

Το αυτοκίνητο ασφαλείας έκανε τέσσερις φορές το γύρο της πίστας και διαπιστώθηκε ότι σε αρκετά σημεία υπήρχαν λιμνάζοντα ύδατα, με αποτέλεσμα να θεωρηθεί επικίνδυνη για τη διεξαγωγή των δοκιμών.

Η FIA αποφάσισε την αναβολή των κατατακτήριων δοκιμών και αποφάσισε όπως διεξαχθούν την Κυριακή στις 04:00 (ώρα Ελλάδας). Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να αρχίσει στις 09:00 (ώρα Ελλάδας).

Στην Ιαπωνία το μετεωρολογικό είχε προβλέψει βροχές για το σήμερα, όμως στη Σουζούκα εξελίχτηκε σε καταιγίδα. Οι δοκιμές επρόκειτο να αρχίσουν στις 08:00 (ώρα Ελλάδας), καθυστέρησαν για μια περίπου ώρα, μέχρι που η FIA αποφάσισε την αναβολή τους. Στην 3η περίοδο των ελεύθερων δοκιμών μόνο δύο πιλότοι, οι Αλγκουερσουαρί και Γκλοκ έκαναν από ένα γύρο και στη συνέχεια επέστρεψαν στα πιτ.

 
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...