Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Βελτιώσεις στην τιμολόγηση ασφάλισης αυτοκινήτων από την INTERAMERICAN

Η INTERAMERICAN προχώρησε σε ουσιαστικές βελτιώσεις τιμολόγησης στον κλάδο ασφάλισης αυτοκινήτου με γνώμονα την ισορροπημένη σχέση κόστους – οφέλους για τον ασφαλιζόμενο και με παραμετροποίηση των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών σύμφωνα με τον τύπο αυτοκινήτου, το ιστορικό ζημιών και τη γεωγραφική περιοχή.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία βελτίωσε τις εκπτώσεις από 2% έως 6% σε σειρά επιλεγμένων περιοχών της περιφέρειας, σε όλα τα προγράμματα της classic, extra και total για τις χρήσεις ΙΧΕ, ΙΧΦ, ΙΧΦ αγροτικών και μοτοσικλετών. Η INTERAMERICAN μείωσε την επιβάρυνση λόγω ιστορικού ζημιών κατά 4% και κατάργησε εντελώς την επιβάρυνση αυτή για οχήματα που μεταβιβάστηκαν σε νέο ιδιοκτήτη. Ακόμη, μείωσε την επιβάρυνση οχημάτων που δεν έχουν ιστορικό ζημιών στο σύστημα της ΥΣΑΕ, ενώ τα μεταχειρισμένα οχήματα εισαγωγής δεν θα επιβαρύνονται με καμία ζημιά. Η εταιρεία θα παρέχει ενοικιαζόμενο όχημα σε κάθε περίπτωση ζημιάς που καλύπτεται από προαιρετικό κίνδυνο η ασφάλιση, με μίσθωση οχήματος έως και για 20 ημέρες, ενώ στην κάλυψη κλοπής η παροχή θα ισχύει έως και για 90 ημέρες. Επιπροσθέτως η εταιρεία θα παρέχει αυτοκίνητο αντικατάστασης στους μη υπαίτιους ασφαλισμένους της που κάνουν χρήση επισκευής των αυτοκινήτων τους σε συνεργαζόμενα συνεργεία.

Παράλληλα, η INTERAMERICAN δημιούργησε το νέο ασφαλιστικό πρόγραμμα «Moto Simple» για μοτοσικλέτες άνω των 100 c.c. με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος, που περιλαμβάνει και καλύψεις οδικής βοήθειας.

Η εταιρεία έχει θέσει σε εφαρμογή και τη νέα, βελτιωμένη διαδικασία μηχανογραφικής εφαρμογής για την έκδοση της Πράσινης Κάρτας για τα ασφαλισμένα οχήματα. Η Πράσινη Κάρτα εξυπηρετεί τους αυτοκινητιστές που ταξιδεύουν εκτός συνόρων, διευκολύνοντας τους στη διευθέτηση της αποζημίωσης και ζητημάτων που ανακύπτουν σε περίπτωση εμπλοκής τους σε τροχαίο ατύχημα εκτός Ελλάδος. Η INTERAMERICAN είχε ουσιαστική συμβολή στη διαμόρφωση της νέας απλοποιημένης εφαρμογής από το Γραφείο Διεθνούς Ασφάλισης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...