Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Formula 1: Προσγειωμένος ο Χούλκενμπεργκ

Προσγειωμένος εμφανίζεται ο Νίκο Χούλκενμπεργκ μετά τη σημερινή πολύ καλή απόδοσή του στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές.

Ο νεαρός Γερμανός πιλότος τερμάτισε δεύτερος, πίσω από τον Μίκαελ Σουμάχερ, χάνοντας όμως την πρώτη θέση, την τελευταία στιγμή (στην κυριολεξία) από τον συμπατριώτη του.

Ο Χούλκενμπεργκ δεν πιστεύει ότι η εμφάνισή του αντανακλά την εικόνα που θα έχει η Force India στο εφετινό πρωτάθλημα ενώ παράλληλα διασκεδάζει με την άποψη ότι η Ινδική ομάδα θα αποτελέσει τη μεγάλη έκπληξη στην Αυστραλία. Θεωρεί επίσης ότι οι συνθήκες που επικρατούσαν στην πίστα δε ήταν αντιπροσωπευτικό δείγμα για να μπορεί κάποιος να βγάλει ρεαλιστικά συμπεράσματα.
«Πάντα είναι ωραία να βρίσκεσαι υψηλά στην κατάταξη, αλλά χρειάζεται να είναι ρεαλιστής και προσγειωμένος. Ούτε εγώ ούτε η ομάδα βλέπουμε έτσι τους εαυτούς μας. Προφανώς θα προσπαθήσουμε να πιέσουμε όσο περισσότερο μπορούμε, αλλά δε νομίζω ότι αυτές είναι οι προσδοκίες μας. Είναι φυσιολογικό οι χρόνοι να πέφτουν σε μια βρεγμένη πίστα με 24 μονοθέσια να τρέχουν σε αυτό», δήλωσε ο νεαρός Γερμανός πιλότος.
Σε ερώτηση για τον η Force India θα κάνει την έκπληξη στη Μελβούρνη απάντησε: «Γιατί όλοι το ρωτούν αυτό; Βλέπω πολλές άλλες δυνατές ομάδες, δεν είμαι πολύ σίγουρος για αυτό το σχόλιο. Το μονοθέσιο έχει καλή αίσθηση, δεν υπάρχει προβλήματα -η δυνατότητα οδήγησης και η ισορροπία δείχνουν καλές-, αλλά ποια θα είναι η επίδοση στο τέλος της ημέρας, δεν το γνωρίζω ακόμη.
Πιστεύω ότι η τρίτη περίοδο των κατατακτήριων είναι εφικτή, αλλά θα πρέπει να πιέσουμε τους εαυτού μας. Η δεύτερες ελεύθερες δοκιμές δεν ήταν αντιπροσωπευτικές –οι οδηγοί έτρεχαν με διαφορετικό φορτίου καυσίμου, διαφορετικές συνθέσεις-, επομένως δεν ήταν μια δίκαιη σύγκριση».
Για την αυριανή ημέρα ο οδηγός της Force India θεωρεί ότι η κατάσταση θα είναι δύσκολη.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...