Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Formula 1: Υπερωρίες θα κάνει ο Φέτελ

Δουλειά κατά την διάρκεια της νύχτας περιμένει τον Γερμανό πιλότο και τους μηχανικούς του.
Προβληματισμένος ήταν στο τέλος της σημερινής ημέρας μετά και το πέρας των δύο περιόδων ελεύθερων δοκιμών ο Σεμπάστιαν Φέτελ.

Ο δύο φορές Παγκόσμιος πρωταθλητής ξεκίνησε πολύ άσχημα καθώς στην πρώτη διαδικασία δυσκολεύτηκε αρκετά στο χειρισμό της νέας RB8, μένοντας πολύ μακριά από τον ανταγωνισμό. Στις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές η κατάσταση βελτιώθηκε ιδίως προς το τέλος όταν η πίστα στέγνωνε με αποτέλεσμα να ανέβει στην δέκατη θέση. Ο Φέτελ τόνισε ότι εξαρτάται από την ομάδα να βρει την κατάλληλη ισορροπία και να καταλάβει το νέο μονοθέσιο. Για αυτό τον λόγο χρειάζεται όπως είπε χρειάζεται να γίνει δουλειά κατά την διάρκεια της νύχτας ώστε να υπάρξει μια κάποια βελτίωση και το μονοθέσιο να είναι έτοιμο για αύριο.
«Ισως δεν κάναμε όσα χρειαζόταν, αλλά είμαστε αισιόδοξοι. Το πρωινό δεν ήταν καλό και δεν ήμουν καθόλου ευχαριστημένος με το μονοθέσιο. Εξαρτάται από εμάς να βρούμε την ισορροπία και να καταλάβουμε το μονοθέσιο λίγο περισσότερο σε αυτές τις συνθήκες τις πίστας. Ετσι ελπίζουμε ότι θα τα πάμε καλύτερα αύριο.
Το σημαντικό αυτή τη στιγμή είναι να κάνουμε ένα βήμα παραπάνω κατά την διάρκεια της νύχτας και να συνεχίσουμε από εκεί. Ο χρόνος στην πίστα είναι πολύ σημαντικός όταν το μονοθέσιο είναι νέο», δήλωσε ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής.
Στόχος του για αύριο όπως ανέφερε ο Γερμανός πιλότος της Red Bull, είναι να περάσει στην Τρίτη περίοδο των κατατακτήριων δοκιμών ενώ παραδέχθηκε ότι μετά την πρώτη ημέρα επαφής στην πίστα (πριν από τον αγώνα) έχει πολλά ακόμη να μάθει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...