Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

Formula 1: Πατάει πίστα η νέα HRT

Μέσα σε όλα τα αρνητικά υπάρχει κι ένα θετικό στοιχείο για την HRT. Η Ισπανική ομάδα επιβεβαίωσε σήμερα ότι θα βρεθεί στην πίστα του Μοντμελό στην Βαρκελώνη αύριο.

Η HRT μπόρεσε να εκμεταλλευτεί το «παραθυράκι» στους κανονισμούς που της επιτρέπει να πατήσει πίστα για λόγους βιντεοσκόπησης και λήψης φωτογραφιών και να παρουσιάσει έτσι το νέο της μονοθέσιο, τη νέα F112 που ετοιμάζεται πυρετωδώς.

Δεδομένων όμως των κανονισμών το νέο μονοθέσιο θα φοράει ελαστικά επίδειξης ενώ υπάρχει περιορισμός στα διανυθέντα χιλιόμετρα που δεν θα πρέπει να ξεπεράσουν τα 100. Αυτά θα είναι τα πρώτα και μοναδικά χιλιόμετρα που θα διανύσει το νέο μονοθέσιο πριν την έναρξη του πρωταθλήματος.

Στο κόκπιτ της F112 θα βρίσκεται ο Νιράι Καρθικέγιαν ενώ παρόντες θα είναι τόσο ο έτερος πιλότος της ομάδας Πέντρο ντε Λα Ρόσα όπως και ο εφεδρικός Ντάνι Κλος που θα παρακολουθούν την διαδικασία.

Η Ισπανική ομάδα ήλπιζε ότι θα ήταν σε θέση να συμμετάσχει κι αυτή στις τελευταίες επίσημες δοκιμές των ομάδων που ολοκληρώθηκαν σήμερα στην Βαρκελώνη. Λόγω έλλειψης χρόνου όμως δεν κατάφερε να είναι στην Ισπανική πίστα εγκαίρως.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...