Τετάρτη 14 Μαρτίου 2012

24o Aττικό Ράλλυ Σπριντ

Όλα είναι πλέον έτοιμα για το 24ο Ράλλυ Σπριντ και στις 18 Μαρτίου στις 9.30 το πρωί περιμένουν τα 66 πληρώματα και τους θεατές στη φιλόξενη ειδική διαδρομή της Μαυροσουβάλας Ωρωπού.

Η Αγωνιστική Λέσχη Αυτοκινήτου (Α.Λ.Α.), προσπαθώντας πάντα για το κάτι παραπάνω, αυτή την φορά υπερέβαλε εαυτόν και τα κατάφερε! Πολύτιμη η βοήθεια του Σ.Ο.Α.ΙΣΤ.Α. με το Historic Car Parade, που θα λάβει χώρα, μετά το 1ο Αγωνιστικό σκέλος. Η Α.Λ.Α. δείχνοντας ευαισθησία στην πολυπληθή κατηγορία Ιστορικών αυτοκινήτων αθλοθέτησε «Δίδυμα Κύπελλα» για τους νικητές. Η απονομή των επάθλων στους νικητές καθώς και η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας της Α.Λ.Α. θα γίνει στο café-restaurant Via Dante (στην Παραλία Ωρωπού, 1.000 μ. από τον χώρο του service park με κατεύθυνση προς Αθήνα).

 
 
Ο φίλος και υποστηρικτής της Λέσχης «Ιαβέρης» ειδικά για την διεξαγωγή του αγώνα, εξέδωσε ένα κείμενο σχετικά με την προσφορά των αγώνων στην εξέλιξη της ασφάλειας των αυτοκινήτων, που θα φιλοξενείται στο έντυπο συμμετοχών και στο site της Λέσχης, σαν μια μικρή κοινωνική προσφορά. Στον τομέα της επικοινωνίας ο ραδιοφωνικός σταθμός «Βήμα FM 99,5» ως χορηγός επικοινωνίας και η «Κόκκινη Σημαία» στηρίζουν τον αγώνα. Τέλος ο πάντα σύμμαχος Δήμος Ωρωπού βοηθά το όλο εγχείρημα με την πολύτιμη συνδρομή του σε κάθε τομέα.

Για τους θεατές η οργάνωση εξασφάλισε, σε συνεργασία με την εταιρεία «GR TOURS SA» την μεταφορά τους, με πολυτελή πούλμαν, από και προς Αθήνα. Όσοι λοιπόν από τους θεατές θέλουν να μετακινηθούν, έχουν την δυνατότητα αυτή, με ένα πολύ χαμηλό αντίτιμο (μικρότερο των 9 ευρώ). Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων στην κ. Ζωή Παπαχρονοπούλου, στα τηλέφωνα 210 9889275-6 & 6949195602.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...