Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Formula 1: Ικανοποιημένος ο Αλόνσο

Ικανοποιημένος με την πέμπτη θέση στον αγώνα φαίνεται να είναι ο Φερνάντο Αλόνσο αν και εξακολουθεί να προβληματίζεται με την απόδοση της F2012.

Μετά την απογοητευτική εμφάνιση του στις κατατακτήριες που τον έριξαν στην δωδέκατη θέση, ο Ισπανός κατάφερε να ανέβει επτά θέσεις και να τερματίσει πίσω από τους δύο McLaren και Red Bull, αντίστοιχα.
Χαρακτήρισε τον αγώνα αρκετά σκληρό αλλά το γεγονός ότι μαχόταν στους τελευταίους γύρους με την Williams του Παστόρ Μαλτονάτο, τον κάνει να πιστεύει ότι το νέο μονοθέσιο της Ferrari χρειάζεται ακόμη πολύ δουλειά.

«Ηταν ένας σκληρός αγώνας και αυτό το γνωρίζαμε πριν από την εκκίνηση. Δώσαμε κάποιες καλές μάχες, είχαμε μια καλή εκκίνηση και έτσι κερδίσαμε μερικές θέσεις. Μετά τις χθεσινές κατατακτήριες το να τερματίζεις πέμπτος πίσω από τις δύο McLaren και Red Bull είναι ένα αρκετά καλό αποτέλεσμα σε ό,τι αφορά στους βαθμούς. Η προτεραιότητα όμως είναι να βελτιώσουμε το μονοθέσιο. Ήμασταν πολύ πίσω χθες και παλεύαμε με τη Williams στο τέλος του αγώνα. Θα προτιμούσαμε να παλεύουμε για την κορυφή και αυτός είναι ο στόχος μας στον επόμενο αγώνα».

Παράλληλα, ο Ισπανός τόνισε ότι η Ferrari δεν θα είναι σε θέση να κάνει σημαντικές βελτιώσεις στο μονοθέσιο του μέχρι τον επόμενο αγώνα. Επομένως θα χρειαστεί να περιμένει μέχρι το τρίτο GP στην Κίνα για να μειώσει τη διαφορά του από τις McLaren και Red Bull, αντίστοιχα.

«Τα μονοθέσια θα είναι σχεδόν (σ.σ. στη Μαλαισία) διότι είναι το επόμενο Σαββατοκύριακο. Εντούτοις θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε κάτι στις ρυθμίσεις του μονοθέσιου για τον συγκεκριμένο αγώνα αλλά είμαι σίγουρος ότι στην Κίνα, το Μπαχρέιν κ.λπ. θα φέρουμε μερικές αλλαγές. Αυτό θα είναι το ίδιο και για τους υπόλοιπους, αλλά ελπίζουμε ότι η δικές μας θα δουλέψουν λίγο καλύτερα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...