Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Formula 1: Ερωτηματικά για τη Ferrari

Στο σκοτάδι εξακολουθεί να βρίσκεται η Ferrari για την κατάσταση της F2012 αφού οι άσχημες καιρικές συνθήκες της πρώτης ημέρας στην Αυστραλία, δεν της επέτρεψαν να βγάλει κάποια ασφαλή συμπεράσματα.

Οι Φερνάντο Αλόνσο και Φελίπε Μάσα βρέθηκαν στην πρώτη δεκάδα με τον Ισπανό να είναι ταχύτερος από τον Βραζιλιάνο teammate του. Η βροχή, ωστόσο δεν τους επέτρεψε να μείνουν πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα μέσα στην πίστα και να εξοικειωθούν με το νέο μονοθέσιο της Scuderia. Ο Αλόνσο πραγματοποίησε μόλις 13 γύρους το απόγευμα και 21 το πρωΐ, ενώ ο Μάσα είχε μια έξοδο στις πρώτες δοκιμές και στις δεύτερες συμπλήρωσε μόλις 14 γύρους.

Κατά συνέπεια και οι δύο δεν είναι σε θέση να πουν με σιγουριά αν η F2012 έχει βελτιωθεί σε σχέση με τις τελευταίες δοκιμές στην Βαρκελώνη.
«Συνολικά ήταν μια καλή Παρασκευή, αλλά η αίσθηση του μονοθέσιου δεν άλλαξε πολύ. Πιστεύω ότι κατά την διάρκεια της δεύτερης περιόδου των ελεύθερων δοκιμών, με τις συνθήκες που αντιμετωπίσαμε, ήταν αδύνατον να δούμε το επίπεδο ανταγωνιστικότητας του μονοθέσιου. Ναι, έχει καλή αίσθηση, πήραμε κάποιες καλές απαντήσεις και έχουμε καλή αίσθηση κατά την οδήγησή του, αλλά αυτή την είχαμε και κατά την διάρκεια των δοκιμών», δήλωσε ο Φερνάντο Αλόνσο.
Την ίδια άποψη έχει και ο Φελίπε Μάσα που ευελπιστεί ότι αύριο θα μπορεί η Ιταλική ομάδα να καταλάβει κάτι περισσότερο σε σχέση με σήμερα. «Η βροχή περιέπλεξε την κατάσταση τόσο στην πρώτη όσο και στην δεύτερη περίοδο. Αναλογιζόμενων των συνθηκών, ήταν αδύνατον να καταλάβουμε που βρισκόμαστε αναφορικά με τους υπόλοιπους. Εκανα μερικούς γύρους για να δω αν το μονοθέσιο έχει αλλάξει σε σχέση με την τελευταία ημέρα των δοκιμών στη Βαρκελώνη. Αύριο το απόγευμα στις κατατακτήριες όλοι θα τρέξουμε υπό τις τις ίδιες συνθήκες, επομένως θα καταλάβουμε που βρισκόμαστε».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...