Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

Formula 1: Ευχαριστημένος ο Φέτελ

Μετά τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στην Αυστραλίας, ο Σεμπάστιαν Φέτελ θεωρεί ότι η νέα RB8 έχει πολλές δυνατότητες.

Η παρουσία της Αυστριακής εταιρείας σε δεύτερη και τέταρτη θέση αποτελεί, σύμφωνα με τον δύο φορές Παγκόσμιο πρωταθλητή, ότι το νέο μονοθέσιο είναι πολύ καλύτερη κατάσταση από την εικόνα που παρουσίασε στις κατατακτήριες δοκιμές.

Η αλήθεια είναι ότι η πέμπτη και έκτη θέση που ξεκίνησαν τον αγώνα οι δύο Red Bull προκάλεσε έκπληξη σε όσους παρακολουθούν τη Formula 1 αφού δεν έχουν συνηθίσει σε τέτοια αποτελέσματα τα δύο τελευταία χρόνια.

Ο Γερμανός πιλότος ωστόσο κατάφερε να βρει το ρυθμό του αρκετά νωρίς, περνώντας και τις δύο Mercedes που ήταν μπροστά του για να επιδοθεί στη συνέχεια στο κυνήγι του Λιούις Χάμιλτον. Τελικά χάρη στη σωστή επιλογή ελαστικών, ψαλίδισε τη διαφορά τους και εκμεταλλεύτηκε στη συνέχεια την είσοδο του Αυτοκινήτου Ασφαλείας για να περάσει δεύτερος.

Παρά το γεγονός ότι δε κατάφερε να φτάσει τον πρωτοπόρο Μπάτον, ο Γερμανός πιλότος δηλώνει ευχαριστημένος με την τελική έκβαση που είχε το Σαββατοκύριακο για αυτόν και την ομάδα του. Μην ξεχνάμε ότι ο Γουέμπερ παρά την άσχημη εκκίνηση και την επαφή του με τον Χούλκενμπεργκ, τερμάτισε τέταρτος. Μια επίδοση που είναι η καλύτερη μέχρι στιγμής για τον Αυστραλό πιλότο στην πίστα του Αλμπερτ Παρκ.

«Συγχαρητήρια στη McLaren και στον Τζένσον, οδήγησε εκπληκτικά, ήταν ανίκητος σήμερα αλλά είμαι ευχαριστημένος που κατέληξα δεύτερος. Είναι πολλοί οι βαθμοί. Πολλοί δεν το περίμεναν αυτό μετά τα χθεσινά. Πιστεύω ότι στον αγώνα είχαμε καλύτερο μονοθέσιο που έδειχνε να έχει πολλές δυνατότητες. Τώρα εξαρτάται από εμάς να το αναλάβουμε και να βρεθούμε πιο κοντά με αυτούς (σ.σ. τη McLaren). Νομίζω όμως ότι ήταν μια υπέροχη ημέρα. Θέλω νε ευχαριστήσω όλους που δούλεψαν πολύ σκληρά και κατέστησαν εφικτό το σημερινό αποτέλεσμα».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...