Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

MotoGP: Θέλει να τρέξει αύριο ο Στόνερ

Post qualifying press conference. ΤΑισιόδοξος ότι αύριο θα κερδίσει το χαμένο έδαφος μετά τη σημερινή του απουσία την πρώτη ημέρα επίσημων δοκιμών των ομάδων, δήλωσε ο Κέισι Στόνερ.

Ο περυσινός Παγκόσμιος πρωταθλητής δεν έλαβε μέρος σήμερα καθώς λίγο πριν μπει στην πίστα, κατά την διάρκεια προθέρμανσης, ένιωσε τράβηγμα στην πλάτη με αποτέλεσμα να μην συμμετάσχει στη σημερινή διαδικασία.

«Σήμερα το πρωΐ έκανα γυμναστική για περίπου είκοσι λεπτά πριν βγω στην πίστα για πρώτη φορά και τότε ξαφνικά ένας έντονος πόνος στην πλάτη με «κλείδωσε» με αποτέλεσμα να μην μπορώ να κουνηθώ ούτε και κάνω κάτι. Αναγκάστηκα να καλέσω κάποιον να με βοηθήσει να σταθώ σε μια θέση που ήταν λιγότερο επίπονη. Στη συνέχεια έκανα φυσιοθεραπεία στο συγκεκριμένο σημείο προσπαθώντας να το κάνω να γίνει καλύτερα για το απόγευμα, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν. Εκανα κι άλλη φυσιοθεραπεία μετά το μεσημεριανό, αλλά ακόμη δεν ανακουφίστηκα. Ένιωσα ότι θα μπορούσα να βγω με τη μοτοσικλέτα το απόγευμα, αλλά όλοι συμφωνήσαμε ότι αυτό ίσως να το χειροτέρευε», εξήγησε ο Αμερικανός αναβάτης της Pepsol Honda, που δηλώνει πεπεισμένος ότι αν είναι σε θέση να συμμετάσχει αύριο, θα καλύψει το σημερινό χαμένο χρόνο με τη νέα RC213V.

«Εχουμε ακόμη δύο ημέρες δοκιμών εδώ στη Σεπάνγκ. Γνωρίζουμε την πίστα καλά και πήραμε τώρα στα χέρια μας τη μοτοσικλέτα. Το μόνο που θέλουμε είναι λίγο χρόνο να δοκιμάσουμε τα νέα εξαρτήματα που έχουμε εδώ για να δώσουμε περαιτέρω στοιχεία στο HRC. Νομίζω ότι αύριο οι συνθήκες στην πίστα θα είναι καλύτερες και αν η πλάτη μου βελτιωθεί κατά την διάρκεια της νύχτας, θα μπορούσαμε αύριο να βρεθούμε και πάλι εντός προγράμματος σε ό,τι αφορά στις δοκιμές μας», υπογράμμισε ο Στόνερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...