Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

MotoGP: Πρώτες δοκιμές για τη νέα Ducati

Loris Capirossi on Ducati Desmosedici GP6
Image via Wikipedia
Η Ducati ολοκλήρωσε το πρώτο τεστ της νέας μοτοσικλέτας, GP12, που θα τρέξει στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα μοτοσικλέτας του 2012.

Οι δοκιμές διήρκεσαν τρεις ημέρες και πραγματοποιήθηκαν στην πίστα της Χερέθ, στην Ισπανία. Οι καιρικές συνθήκες ήταν καλές, με αρκετό κρύο και ξηρές. Το σημαντικό όμως ήταν ότι δεν έβρεξε, γεγονός που βοήθησε την Ιταλική ομάδα να ολοκληρώσει το πρόγραμμα της.

Για την κατά 90% νέα Desmosedici GP 12 δεν έχει δοθεί στο μεταξύ κανένα στοιχείο, αν και ο τεχνικός διευθυντής της Ducati Φίλιππο Πρετσιόζι που διεύθυνε και τις δοκιμές, σημείωσε μόνο ότι εξωτερικά είναι περίπου ίδια με την προκάτοχό της.

Τη νέα μοτοσικλέτα κλήθηκαν από την Ducati να δοκιμάσουν στην πίστα ο Κάρλος Τσέκα και ο Φράνκο Μπαταΐνι, ενώ στο γκαράζ ήταν παρών και ο επικεφαλής της Ιταλικής ομάδας, Βιτοριάνο Γκουαρέσι.

Περαιτέρω πληροφορίες για τα συμπεράσματα δεν υπάρχουν, ενισχύοντας έτσι ακόμη περισσότερο το μυστήριο που υπάρχει σχετικά με την GP12.

Η νέα μοτοσικλέτα αναμένεται να δοθεί στους δύο αναβάτες της Ιταλικής ομάδας, Βαλεντίνο Ρόσι και Νίκι Χέιντεν στις πρώτες επίσημες δοκιμές που θα διεξαχθούν στην πίστα της Σεπάνγκ, στη Μαλαισία από 31 Ιανουαρίου μέχρι 2 Φεβρουαρίου.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...