Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Formula 1: Μετάνιωσε ο Σούτιλ

Μετανιωμένος εμφανίστηκε στο δικαστήριο του Μονάχου ο Αντριαν Σούτιλ λέγοντας πως προσπάθησε να συμβιβάσει την κατάσταση με τον Ερικ Λουξ, χωρίς ωστόσο να έχει θετικό αποτέλεσμα.

Ο Γερμανός πιλότος κατηγορείται για πρόκληση σωματικών βλαβών και κινδυνεύει με ένα χρόνο φυλάκιση με αναστολή. Όλα ξεκίνησαν από έναν καυγά που έγινε σε κλαμπ της Σανγκάης μετά το Κινέζικο GP μεταξύ του ίδιου και του συνιδιοκτήτη της Lotus (πρώην Renault), Ερικ Λουξ. Ο καυγάς πήρε τέτοια έκταση ώστε ο πρώην πλέον πιλότος της Force India τραυμάτισε στο λαιμό τον Λουξ με ένα ποτήρι σαμπάνιας.

Συνέχεια αυτού του περιστατικού ήταν η δίκη που ξεκίνησε σήμερα και αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να ολοκληρωθεί αύριο με την έκδοση της απόφασης. Κατά την σημερινή διαδικασία ο Σούτιλ υποστήριξε ότι παρά το γεγονός ότι απολογήθηκε στον Λουξ επανειλημμένα και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει στις φιλανθρωπικές προσπάθειες στην Αφρική προκειμένου να τερματιστεί η διένεξη, δεν βρήκε ανταπόκριση.

«Εκανα ό,τι μπορούσα για να συμβιβάσω την κατάσταση. Πραγματικά λυπάμαι, λυπάμαι πάρα πολύ. Δεν είχα καμία πρόθεση να γίνει αυτό», δήλωσε ο Γερμανός πιλότος.

Από την πλευρά του ο Ερικ Λουξ υποστήριξε ότι «ένα τηλεφώνημα δεν είναι αρκετό», τονίζοντας παράλληλα ότι ανέμενε από τον Σούτιλ να τον επισκεφθεί στο Λουξεμβούργο για να του εκφράσει και προσωπικά την συγνώμη του.

Η όλη διαδικασία πάντως ακούγεται ότι στοίχισε στον νεαρό πιλότο μία θέση σε ομάδα φέτος, αφού δεν έχει καταφέρει να βρει την επόμενη επαγγελματική του στέγη. Ως γνωστόν, η Force India δεν θέλησε να ανανεώσει τη συνεργασία της μαζί του και τον αντικατέστησε με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...