Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

WRC: Κοιτάει μπροστά ο Λάτβαλα

Jari-Matti Latvala
Image via Wikipedia
Πίσω του αφήνει το άσχημο αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος ο
Jari -Matti Latvala και ετοιμάζεται για το επόμενο ράλι.

Ο Φινλανδός εγκατέλειψε στο Μόντε Κάρλο από την πρώτη κιόλας ημέρα, αν και είχε καταφέρει να πάρει κεφάλι στην γενική κατάταξη. Ενας κακός υπολογισμός και η έλλειψη προσοχής στις σημειώσεις του συνοδηγού του, όπως αργότερα παραδέχθηκε ο ίδιος, του στοίχισαν τη συνέχεια στον αγώνα αλλά και πολύτιμους βαθμούς στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα.

Όπως και να έχει ο Λάτβαλα προσπαθεί να ξεχάσει την άσχημη φετινή αρχή και επικεντρώνεται στον επόμενο αγώνα που είναι το ράλι Σουηδίας, στις 7 Φεβρουαρίου.

«Προφανώς δεν ήταν η αρχή που θέλαμε, αλλά με την βοήθεια της τύχης έχουμε ένα καλό τεστ που έρχεται μία εβδομάδα πριν από το ράλι Σουηδίας, Πριν από αυτό, θα είμαι στο σπίτι μου, ξεχνώντας τα ράλι και ο,τιδήποτε συνέβη.

Μετά από αυτό, θα ξεκινήσω να προετοιμάζομαι και να σκέφτομαι μόνο τη Σουηδία. Θα έχουμε μια καλή αίσθηση του αυτοκινήτου στην δοκιμή και θα συνεχίσω να κοιτάζω μπροστά. Θα νιώσω καλύτερα μόλις βρεθώ στο χιόνι και τις πιο νορμάλ συνθήκες», δήλωσε στο Autosport ο οδηγός της Ford.

Φαίνεται ότι ο Σουηδικός αγώνας ταιριάζει με την ιδιοσυγκρασία και το στυλ οδήγησης του Λάτβαλα καθώς ήταν ο νικητής και του προηγούμενου αντίστοιχου ράλι. Με τη νίκη του το 2008, έγινε ο πιο μικρός σε ηλικία οδηγός WRC που κέρδισε αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος καθώς ήταν μόλις 22 ετών.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...