Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Formula 1: Και η Toro Rosso στη Χερέθ

Toro Rosso
Image by Gerry Snaps via Flickr
Η νέα Toro Rosso πέρασε τα crash test της FIA και θα συμμετάσχει κανονικά στις πρώτες επίσημες δοκιμές των ομάδων στις 7 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με τους νέους κανονισμούς της FIA, όλες οι ομάδες είναι υποχρεωμένες να υποβάλλουν τα μονοθέσια τους σε crash tests, τα οποία θα πρέπει να περάσουν, προκειμένου να τους δοθεί το «πράσινο» φως να λάβουν μέρος στις πρώτες δοκιμές. Μέχρι πέρυσι τα πράγματα ήταν διαφορετικά καθώς ναι μεν τα μονοθέσια έπρεπε να περάσουν τα συγκεκριμένα τεστ, αλλά αυτό γινόταν αφού είχαν συμμετάσχει στις δοκιμές των ομάδων.

Σύμφωνα, λοιπόν, με ανακοίνωση της Toro Rosso, το νέο μονοθέσιο της θυγατρικής εταιρείας της παγκόσμιας πρωταθλήτριας Red Bull, θα βρίσκεται στην Χερέθ στις αρχές Φεβρουαρίου.

«Τώρα γνωρίζουμε ότι το μονοθέσιο είναι αρκετά δυνατό και από τις 7 Φεβρουαρίου στη Χερέθ, θα ξεκινήσουμε να δουλεύουμε ώστε να το κάνουμε πιο γρήγορο και αξιόπιστο», ανέφέρε η ανακοίνωση της ομάδας από τη Φαέντζα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι φέτος η Toro Rosso θα τρέχει με νέα οδηγικό δίδυμο καθώς οι Σεμπαστιέν Μπουεμί και Χάιμε Αλγκουερσουάρι, αντικαταστάθηκαν από τους Ντανιέλ Ρικιάρντο και Ζαν-Ερίκ Βερνιέ, αντίστοιχα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...