Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Formula 1: Μάρτυρας σε δίκη ο Χάμιλτον

McLaren-Mercedes Formula One driver Lewis Hami...
Image via Wikipedia
Ο Hamilton έχει κληθεί ως μάρτυρας στη δίκη του Αντριαν Σούτιλ.

Ο Γερμανός πρώην πιλότος της Force India κατηγορείται για επίθεση στον συνιδιοκτήτη της Lotus-Renault Ερικ Λουξ. Το περιστατικό συνέβη σε κέντρο διασκέδασης της Σαγκάη, το βράδυ μετά το Κινέζικο GP, στις 17 Απριλίου, όπου ο Χάμιλτον είχε μάλιστα κερδίσει.

Ο Σούτιλ κατηγορείται ότι επιτέθηκε στο στέλεχος της Lotus-Renault με ένα ποτήρι σαμπάνιας με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει ενώ ακολούθησε καυγάς.

Η δίκη αναμένεται να ξεκινήσει στις 30 Ιανουαρίου και θα ολοκληρωθεί δύο ημέρες μετά. Ο Λιούις Χάμιλτον που ήταν παρών στο περιστατικό, έχει κληθεί ως μάρτυρας για να καταθέσει την πρώτη ημέρα της διαδικασίας με την παρουσία του να θεωρείται υποχρεωτική.

Αυτό σημαίνει ότι ο Βρετανός πιλότος θα πρέπει να εγκαταλείψει άμεσα το Μόναχο για να παραβρεθεί στη συνέχεια στην παρουσίαση της νέας McLaren Mercedes που θα διεξαχθεί την 1η Φβερουαρίου.

Σε ό,τι αφορά στον Αντριαν Σούτιλ και την εξέλιξη της υπόθεσής του, ο δικηγόρος του είναι πεπεισμένος ότι ο πελάτης του είτε θα αθωωθεί είτε στην χειρότερη περίπτωση θα καταδικαστεί για αμελή τραυματισμό. Αναφέρει μάλιστα ότι έχει στα χέρια του βίντεο όπου αποδεικνύεται ότι ο Σούτιλ δεν ήταν αυτός που επιτέθηκε ή είχε κάποια πρόθεση να τραυματίσει εσκεμμένα κάποιον.

Δημοσιεύματα πάντως αναφέρουν ότι αυτή η περιπέτεια του Γερμανού πιλότου με την δικαιοσύνη ήταν και η αιτία που του κόστισε μια θέση πιλότου στην Williams.

Επίσης αναφέρεται ότι σαν μάρτυρες στο δικαστήριο αναμένεται να είναι ο πρώην πιλότος της Formula 1 Ζερόμ Ντ’Αμπρόζιο και ένας δημοσιογράφος του αθλήματος.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...