Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2012

MotoGP: Προετοιμάζεται εντατικά ο Χέιντεν

Ο Νίκι Χέιντεν ετοιμάζεται για τις επίσημες δοκιμές των ομάδων στην πίστα της Σεπάνγκ, στις 31 Ιανουαρίου.

Ο Αμερικανός αναβάτης προπονείται με εντατικούς ρυθμούς στο σπίτι του στην Καλιφόρνια, χωρίς ωστόσο η φυσική του κατάσταση να έχει φτάσει στο 100%.

Ο Χέιντεν αναρρώνει από ένα ατύχημα που είχε στα τέλη Δεκεμβρίου, όταν κατά την διάρκεια προπόνησης στο Κεντάκι, έπεσε και έσπασε τον αριστερό του ώμο μαζί με δύο πλευρά. Αυτή μάλιστα ήταν η δεύτερη φορά σε διάστημα ενάμισι μήνα που ο αναβάτης της Ducati τραυματίστηκε. Η προηγούμενη ήταν στο τελευταίο αγώνα της περυσινής χρονιάς στην Βαλένθια, όταν στην εκκίνηση, είχε μία πτώση, σπάζοντας τον αριστερό του καρπό.

Με τις δύο αυτές ατυχίες, ο Αμερικανός αναβάτης έχασε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη νέα GP12 της Ducati στην πίστα της Βαλένθια τον περασμένο Νοέμβριο, εν αντιθέσει με τον ομόσταυλό του Βαλεντίνο Ρόσι.

Εν όψει της έναρξης του νέου πρωταθλήματος ο Χέιντεν προετοιμάζεται σε εντατικούς ρυθμούς ακολουθώντας φυσικοθεραπεία και καθημερινή προπόνηση προκειμένου να βελτιώσει το επίπεδο της φυσικής του κατάστασης. Αν και όπως δήλωσε ο ίδιος οι δοκιμές στη Μαλαισία θα είναι δύσκολη διαδικασία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...