Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Ενα βήμα πριν τη Mclaren ο Αλονσο


Οι κακές σχέσεις του Ισπανού με την Ferrari, στέλνουν τον Ισπανό στη βρετανική ομάδα
H φήμη που θέλει τον Ισπανό πιλότο να αντικαθιστά το Σέρτζιο Πέρεζ στο τιμόνι της McLaren την νέα σεζόν του 2014, με τον Νίκο Χούλκενμπεργκ να τον αντικαθιστά τ στη Ferrari, έπεσε σαν βόμβα στα πάντοκ της F1.

Οι Κασσάνδρες αναφέρουν ότι απομένουν μόνο οι τελικές υπογραφές ανάμεσα στο βασικό υποστηρικτή του Αλόνσο, την Ισπανική τράπεζα Santander και τη McLaren για πολυετή συνεργασία.

Η φήμη αυτή ήρθε να επιβεβαιώσει τις κακές σχέσεις του Αλόνσο με την Scuderia που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο καιρό και αυτό φάνηκε από την χθεσινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στο Μαρανέλο, ο Στέφανο Ντομενικάλι, εξηγώντας στους τιφόζι την κακή πορεία της ομάδας, αλλά και το Μπαϊράκι που έχει σηκώσει ο Ισπανός πιλότος, κατηγορώντας την Ferrari για τα ανεπιτυχή αποτελέσματα στους τελευταίους ειδικά αγώνες.

Μένει να δούμε πως θα εξελιχθεί αυτή είδηση, καθώς ο Ισπανός μετά το αρνητικό κλίμα που έχει δημιουργηθεί  εις βάρος του στην Ιταλική ομάδα  ίσως να καλοβλέπει την επιστροφή του στο Γουόκινγκ ειδικά μάλιστα όταν το 2015 θα εισέλθει η Honda προμηθεύοντας με κινητήρες την McLaren.
B.Σπυρ./ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...