Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Η Redbull χρύσωσε τους πρωταθλητές

Η κατασκευάστρια ομάδα μοίρασε το πριμ της κατάκτησης του πρωταθλήματος οδηγών-κατασκευαστών, δίνοντας φτερά στους «ταύρους»

Μπορεί το πάρτι που διοργάνωσε η RedBull προς τιμήν του παγκόσμιου πρωταθλητή Σεμπαστιάν Φέτελ, μετά το τέλος του Ινδικού γκραν πρι για την κατάκτηση του 4 συνεχόμενου τίτλου να διήρκεσε μόλις δυόμισι ώρες, λόγω των αυξημένων υποχρεώσεων της αυστριακής ομάδας, αυτό δεν σημαίνει ότι στην αυστριακή ομάδα αμέλησαν να επιβραβεύσουν και τους ανθρώπους που την κράτησαν στην κορυφή.

Μετά την κατάκτηση του τίτλου και στους κατασκευαστές, η Red Bull, θέλοντας να δείξει την ευγνωμοσύνη της για την διατήρηση των σκήπτρων και την φετινή σεζόν, μοίρασε το πριμ του πρωταθλητή σε ολόκληρη την ομάδα, υψους 13 εκατ. Όπως ήταν φυσικό την μερίδα του λέοντος πήρε ο Γερμανός πιλότος, καθώς στα χέρια του η "πεινασμένη Χάιντι", όπως αποκαλεί ο Φέτελ την RB9, έκανε επίδειξη δύναμης απέναντι στους επίδοξους σφετεριστές.

Ο Φέτελ θα εισπράξει 5 εκατ. ευρώ ως μπόνους για την κατάκτηση του τίτλου, ενώ οι 650 υπάλληλοι που απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο της Red Bull, θα ανταμειφθεί ξεχωριστά ο καθένας, με το ποσό τον 12.000 ευρώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...