Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013

Ζαν Τοντ: Ενα φλερτ με την ηθοποιό από τη Μαλαισία για τον... ντροπαλό μάνατζερ

Το βιογραφικό του Ζαν Τοντ είναι ιδιαίτερα πλούσιο. Ο Γάλλος συνέβαλε καθοριστικά στο να κερδίσει πέντε συνεχείς τίτλους οδηγών η Φεράρι το διάστημα 2000-2004 με οδηγό τον Μάικλ Σούμαχερ, όταν ο Τοντ βρισκόταν στην εταιρεία ως αρχηγός ομάδας και έπειτα διευθύνων σύμβουλος.

Ο Τοντ έχει απασχολήσει τα διεθνή μέσα ενημέρωσης και για έναν ακόμη λόγο: τη σύντροφό του Μισέλ Γέοχ η οποία είναι ηθοποιός από τη Μαλαισία.

Ηταν τον Ιούνιο του 2004 όταν ο Τοντ είχε ταξιδέψει στην Σαγκάη για να εκπροσωπήσει τη Φεράρι και τις λοιπές αυτοκινητοβιομηχανίες της Ιταλίας στο πλαίσιο επίσημης επίσκεψης. «Η Μισέλ ήταν επίτιμη καλεσμένη. Ηξερα αμέσως ότι αυτή ήταν η εκλεκτή», ανέφερε για τη συνάντηση. Ο Τοντ έφυγε από τη συνάντηση έχοντας πάρει τον τηλεφωνικό αριθμό της ηθοποιού, αλλά υπήρχε ένα πρόβλημα. Ηταν ντροπαλός και δεν ήξερε να στέλνει μηνύματα οπότε δεν μπορούσε να της ζητήσει ραντεβού, σύμφωνα με τους κυριακάτικους «Τάιμς του Λονδίνου» που περιγράφουν πώς έγινε το φλερτ. «Χρειάστηκε να ταξιδέψω πίσω στην Ευρώπη και να ζητήσω από τον Μάικλ (Σούμαχερ) να μου δείξει πώς», είπε ο Τοντ. Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο γερμανός οδηγός έτρεξε να τον βοηθήσει και έτσι από τότε ο Ζαν Τοντ και το πρώην κορίτσι του Τζέιμς Μποντ είναι μαζί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...