Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ο Domenicalli μίλησε για Massa και Kubica

Σε πολλά ερωτήματα απάντησε ο Stefano Domenicali σχετικά με την Ferrari, τον Felipe Massa και τον Robert Kubica


Ο επικεφαλής της Ferrari, Stefano Domenicalli, οργάνωσε μια συνέντευξη με δύο οπαδούς της ομάδας μαζί με την ιταλική εφημερίδα "Gazzetta dello Sport" στο Maranello.

Εκεί απάντησε σε πολλά ερωτήματα που είχαν να κάνουν με την απόδοση της ομάδας αλλά μίλησε και για τον Felipe Massa όπως και για το αν υπάρχει περίπτωση επιστροφής στην Formula 1 του Robert Kubica.

Αρχικά είπε για τον Massa: "Υπάρχουν δύο λόγοι που κρατήσαμε τον Felipe. Από ιατρικής άποψης δεν υπάρχει κάποια απόδειξη ότι το ατύχημα έχει αφήσει μόνιμη ζημιά, όπως για παράδειγμα με την όρασή του ή τα αντανακλαστικά του. Και έπειτα δείξαμε ευγένεια στον οδηγό που στάθηκε άτυχος και του δώσαμε την ευκαιρία να αποδείξει ότι αξίζει να μείνει μαζί μας.

Το ότι ο Felipe δεν απέδωσε αυτά που ελπίζαμε έχει να κάνει με το υπερευαίσθητο και νευρικό πίσω μέρος του μονοθέσιου. Το 2008 σχεδόν κατέκτησε τον τίτλο και τον θεωρώ παγκόσμιο πρωταθλητή. Πήραμε τον Raikkonen διότι θέλαμε περισσότερα. Όταν τον αντικαταστήσαμε με τον Alonso, δεν ήταν ευχαριστημένος και τώρα επιστρέφει με μεγάλη θέληση για καλές εμφανίσεις".

Για τον Robert Kubica και το αν ο Πολωνός μπορεί να βρεθεί στη Ferrari, απάντησε: "Συνεχίζουμε να τον παρακολουθούμε αλλά δυστυχώς δεν πιστεύω ότι θα επιστρέψει διότι θα δυσκολευτεί σημαντικά σε οριακές καταστάσεις οι οποίες απαιτούν άμεσες αντιδράσεις. Είναι κρίμα".


Πηγή:woop.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...