Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Formula 1: Κανονικά θα διεξαχθεί το γκραν πρι της Ινδίας

Οι διοργανωτές του ινδικού γκραν πρι διαβεβαίωσαν ότι ο κυριακάτικος αγώνας της Φόρμουλα Ένα θα διεξαχθεί κανονικά, μολονότι το Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας συμφώνησε να εξετάσει αύριο το αίτημα ακύρωσής του, λόγω φορολογικών θεμάτων.

Το Ανώτατο Δικαστήριο αποφάσισε να εκδικάσει την υπόθεση, αφού ο Αμίτ Κουμάρ κατηγόρησε τη διοργανώτρια εταιρεία του αγώνα "Jaypee Sports International" (JPSI) ότι δεν είχε καταβάλει στο σύνολό τους τους φόρους ψυχαγωγίας για το γκραν πρι του 2012.

«Ο αγώνας θα γίνει. Δεν υπάρχει απολύτως καμία αμφιβολία γι΄αυτό» δήλωσε σήμερα στο πρακτορείο "Reuters" ο πρόεδρος της ομοσπονδίας συλλόγων μηχανοκίνητου αθλητισμού της Ινδίας, Βίκι Τσάντχοκ.

«Αυτό έχει συμβεί πολλές φορές στο παρελθόν. Κόσμος να προσπαθεί να σταματήσει αγώνες κρίκετ... το σύστημα δικαιοσύνης μας είναι αρκετά δυνατό και δεν θα πρέπει να σταματήσει καμία αθλητική εκδήλωση. Είναι αστικό ζήτημα, ας εκδικαστεί στο δικαστήριο όσο χρειαστεί και μέχρι εκεί. Δεν υπάρχει ανησυχία», συμπλήρωσε.

Να σημειωθεί ότι ο Κουμάρ είχε προσφύγει στα δικαστήρια και το 2011, επικαλούμενος λόγους δημοσίου συμφέροντος, καθώς ισχυριζόταν ότι η Φόρμουλα Ένα δεν ήταν άθλημα, αλλά ψυχαγωγία και γι΄αυτό δεν έπρεπε να εξαιρεθεί από τους φόρους ψυχαγωγίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...