Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Αλόνσο: "Οι τίτλοι δεν είναι τα πάντα"

Προτεραιότητα στις σχέσεις που διατηρεί με τις ομάδες που αγωνίζεται φαίνεται πως δίνει ο Φερνάντο Αλόνσο, ο οποίος προτιμά να τα έχει καλά με τους συναδέλφους του παρά να κερδίζει συνέχεια τίτλους.

Ο Φερνάντο Αλόνσο δεν έχει πανηγυρίσει ακόμη κάποιο τίτλο με την ομάδα του, ωστόσο όπως δήλωσε ο ίδιος αυτό που τον ενδιαφέρει κυρίως είναι να διατηρεί καλές σχέσεις με τις ομάδες που έχει συνεργαστεί.

Ο Ισπανός πιλότος επεσήμανε πως σημαντικότερο για τον ίδιο είναι να κάνει την ομάδα χαρούμενη και να μην υπάρχουν αμφιβολίες για τον επαγγελματισμό του.

"Για μένα έχει διαφορά να κάνεις την ομάδα σου χαρούμενη και έτσι στο τέλος του μήνα να σε πληρώνουν. Τα υπόλοιπα είναι λίγο περίπλοκα δεν μπορείς να τους κάνεις όλους χαρούμενους. Πρέπει να ικανοποιείς αυτούς που σου δίνουν να τρως.
Όταν πήγα στη McLaren η Renault με ήθελε πίσω και τώρα διαβάζω ότι η McLaren θέλει να επιστρέψω και αυτό είναι ένα καλό σημάδι. Έπειτα στη Ferrari όλοι μου συμπεριφέρονται πολύ καλά και είναι πολύ πιθανό να επεκτείνουμε και άλλο τη συνεργασία μας. Αυτό με κάνει πολύ χαρούμενο, περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, γιατί οι ομάδες με τις οποίες έχω συνεργαστεί δεν έχουν καμία αμφιβολία για τον επαγγελματισμό μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...