Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Στοιχηματίζει στον Φέτελ ο Χάμιλτον


Ο Ζεμπάστιαν Φέτελ είναι έτοιμος να σπάσει πολλά ρεκόρ στα εναπομείναντα Grand Prix και ο Λιούις Χάμιλτον δήλωσε πως θα έβαζε ακόμα και στοίχημα για το ενδεχόμενο ο Γερμανός να τα καταφέρει.

Ο Ζεμπάστιαν Φέτελ κατάφερε να ανέβει για 5η συνεχόμενη και 9η συνολικά φορά στο πρωτάθλημα του 2013, με τον Λιούς Χάμιλτον να δηλώνει απόλυτα βέβαιος για τις ικανότητες του πιλότου της Red Bull.

"Εάν δεν έχει ζητήματα αξιοπιστίας είμαι πρόθυμος να βάλω και χρήματα στο ενδεχόμενο να σπάσει ένα από τα πολλά ρεκόρ που κηνυγάει. Εμείς έχουμε σταματήσει να βελτιώνουμε το μονοθέσιο του 2013 και η Red Bull είναι πολύ μπροστά", ήταν οι δηλώσεις του Χάμιλτον.

Συγκεκριμένα, ο τρεις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής μπορεί να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Αλμπέρτο Ασκάρι με τις 9 νίκες στη σειρά που υφίσταται από τη σεζόν 1952-1952, εάν καταφέρει να βγει νικητής και στους 4 αγώνες που απομένουν.

Οι 4 επιπλέον νίκες θα τον φέρουν και στην ίδια θέση με τον Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος είχε πανηγυρίσει από το πρώτο σκαλί του βάθρου 13 φορές σε μια μόνο χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...