Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

O Dani Pedrosa νικητής στο Grand Prix στη Σεπάνγκ


Αν ο Dani Pedrosa ήθελε να δώσει μια... απάντηση στον ομόσταυλό του και πρωτοπόρο της γενικής, Marc Marquez, μετά το μεταξύ τους περιστατικό στον προηγούμενο αγώνα και την πτώση του πρώτου, δεν θα μπορούσε να είναι πιο ηχηρή απ' αυτή στον αγώνα που έγινε στην πίστα Σεπάνγκ της Μαλαισίας.

Ο Ισπανός αναβάτης της Repsol Honda έκανε εξαιρετικό αγώνα και κατάφερε να αντικρίσει πρώτος την καρό σημαία για τρίτη φορά φέτος και πρώτη μετά το Λε Μαν, μειώνοντας την διαφορά του στους 11 βαθμούς από τον παγκόσμιο πρωταθλητή, Jorge Lorenzo, ο οποίος βρίσκεται στην δεύτερη θέση.

Στη Μαλαισία, ο rookie του φετινού παγκοσμίου πρωταθλήματος, o Marquez, τερμάτισε στην δεύτερη θέση του αγώνα, όμως άνοιξε την "ψαλίδα" από τον αναβάτη της Yamaha στους 43 βαθμούς και έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση του τίτλου. Στους εναπομείναντες αγώνες, αν είναι απλά προσεκτικός, δεν πρόκειται να συναντήσει πρόβλημα για να παραμείνει στην κορυφή.

Ο Lorenzo έμεινε στην τρίτη θέση, δεν κατάφερε να ανταγωνιστεί τις δυο Honda και περιορίστηκε στο τελευταίο σκαλί του πόντιουμ, ενώ τον ακολούθησε ο έτερος αναβάτης της ομάδας και επτάκις κάτοχος του τίτλου στη μεγάλη κατηγορία, ο Valentino Rossi.

Ο επόμενος σταθμός του πρωταθλήματος είναι στο Philip Island της Αυστραλίας, ακολουθεί το Grand Prix της Ιαπωνίας και οι μάχες ολοκληρώνονται με τον ευρωπαϊκό αγώνα στην πίστα της Βαλένθια, όπου οι Ισπανοί θα έχουν την ευκαιρία να πανηγυρίσουν δεδομένα έναν τίτλο, αφού στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας βρίσκονται αναβάτες από την χώρα τους.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...