Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2013

Formula 1- Μιλάει με Williams o Μάσα


Ο Φελίπε Μάσα παραδέχθηκε πως βρίσκεται σε συζητήσεις και με τη Williams για το 2014, ενώ ο Παστόρ Μαλντονάντο άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μη βρίσκεται στο Γκρόουβ την επόμενη χρονιά.
 
Η Williams θέλει τον Βραζιλιάνο της! Και η Φόρμουλα 1 χρειάζεται τον Βραζιλιάνο της. Ο μοναδικός Βραζιλιάνος οδηγός στο παγκόσμιο πρωτάθλημα είναι ο Φελίπε Μάσα, ο οποίος αναζητεί καινούργια στέγη μετά την ολοκλήρωση της συνεργασίας του με τη Ferrari.

Ο οδηγός από το Σάο Πάουλο αποκάλυψε πως βρίσκεται σε επικοινωνία με αρκετές ομάδες με τη Williams να βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές.

Παρά το γεγονός πως η ομάδα του Γκρόουβ έχει συμβόλαιο με τους Παστόρ Μαλντονάντο και Βάλτερι Μπότας για το 2014, αναζητεί μια καλύτερη λύση μετά την εφιαλτική φετινή σεζόν.

"Μιλάω με ορισμένες ομάδες, ανάμεσα τους και η Williams, ωστόσο δεν έχω τίποτα να πω προς το παρόν", τόνισε ο Μάσα και ξεκαθάρισε πως δεν ενδιαφέρεται να πάει σε μια μικρή ομάδα, ούτε να πληρώσει για να οδηγήσει. Άρα ίσως η Williams δεν είναι ο ιδανικός προορισμός για εκείνον.

"Είμαι σίγουρος πως θα συναντήσω μια ενδιαφέρουσα προοπτική. Δεν θα πάω σε μια μικρή ομάδα. Θα πάω σε μια ομάδα που έχει πιθανότητες να παρουσιάσει ένα καλό μονοθέσιο και ελπίζω πραγματικά να βρω αυτή τη λύση".

Όσον αφορά τον Μαλντονάντο, αρνήθηκε πως έχει πάρει ποτέ χρήματα από την κυβέρνηση της Βενεζουέλας για να αγωνιστεί στη Φόρμουλα 1. Ο νικητής του ισπανικού Grand Prix το 2012 είναι σίγουρος πως θα συνεχίσει να οδηγήσει στη Φόρμουλα 1 το 2014, ωστόσο δεν είναι σίγουρος αν αυτή η ομάδα θα είναι η Williams.

"Έχω συμβόλαιο με την ομάδα, όμως τίποτα δεν είναι σίγουρο στη Φόρμουλα 1. Προς το παρόν δεν έχω πάρει καμιά απόφαση και θα δούμε τι θα γίνει στους επόμενους αγώνες".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...