Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Ο Αλόνσο (παρα)στηρίζει τον Μάσα

Ο Φερνάντο Αλόνσο είπε πως αν η Ferrari αντικαταστήσει τον Φελίπε Μάσα, πρέπει να είναι σίγουρη πως θα βρει έναν καλύτερο οδηγό.

Σε συνέντευξη του ο Φερνάντο Αλόνσο είχε πει πως δεν έχει λόγο στην επιλογή του δεύτερου οδηγού της Ferrari.

Λόγο μπορεί να μην έχει, αλλά έχει άποψη και την εκφράζει και δημόσια. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας των οδηγών τάχθηκε ουσιαστικά υπέρ της παραμονής του Φελίπε Μάσα στη Scuderia.
Mάλιστα, χαρακτήρισε "μικρά ονόματα" τους οδηγούς που βρίσκονται στη λίστα για να τον αντικαταστήσουν, εννοώντας τον Σέρχιο Πέρες και πιθανότατα και τον Χέικι Κοβαλάινεν.

"Συνεργάζομαι με τον Φελίπε τρία χρόνια τώρα και έχουμε καλή σχέση. Αν η ομάδα αποφασίσει να αντικαταστήσει τον Φελίπε, αυτός που θα έρθει πρέπει να είναι καλύτερος από τον Φελίπε. Έχω διαβάσει πολλά ονόματα στον Τύπο και δεν γνωρίζω αν αυτά τα κείμενα έχουν γραφτεί με το μυαλό ή με την καρδιά", είπε ο Αλόνσο.

"Με όλα τα ονόματα που ακούμε, αν συγκρίνεις αυτά που έχει καταφέρει ο Φελίπε στη Φόρμουλα 1 με όσα έχουν καταφέρει αυτά τα μικρά ονόματα...", πρόσθεσε δίχως να τελειώσει τη φράση του.
Ο οδηγός από το Οβιέδο κατάλαβε πως παρασύρθηκε και το... γύρισε στη συνέχεια: "Νομίζω πως πρέπει να σεβαστούμε την απόφαση που θα πάρει ομάδα. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να έχουμε έναν οδηγό που σέβεται το όνομα της Ferrari, σέβεται την παράδοση γιατί εδώ δουλεύουμε για την ομάδα, για τα κόκκινα αυτοκίνητα και αυτό αποτελεί προτεραιότητα για εμάς".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...