Δευτέρα 17 Σεπτεμβρίου 2012

F1 - Μπριατόρε: "Ο Αλόνσο είναι ο καλύτερος"

Ο Φλάβιο Μπριατόρε έπλεξε το εγκώμιο του Φερνάντο Αλόνσο, ενώ συμβούλευσε τη Ferrari να διατηρήσει τον Φελίπε Μάσα στο δυναμικό της.

"Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ο καλύτερος οδηγός των τελευταίων 20 ετών", είπε το πρώην "αφεντικό" του και μάνατζερ του, Φλάβιο Μπριατόρε.

Ο Ιταλός επιχειρηματίας που τιμωρήθηκε από τη FIA μετά το σκάνδαλο της Σιγκαπούρης το 2008, ενώ πήρε θέση για το ποιος μπορεί να είναι ο τιμειτ του Αλόνσο την ερχόμενη σεζόν, δείχνοντας την προτίμηση του στον Φελίπε Μάσα.

Μιλώντας για τον Αλόνσο με τον οποίο πανηγύρισαν την κατάκτηση δύο τίτλων οδηγών τόνισε "ορισμένες φορές κάνει λάθη στρατηγικής και μπορεί να επανέλθει στη διεκδίκηση του αγώνα. Όταν είναι επικεφαλής, σχεδόν πάντα κερδίζει τον αγώνα, ακόμα κι αν το μονοθέσιο του δεν είναι ανταγωνιστικό. Ζει και αναπνέει για τον ανταγωνισμό".

Ρωτήθηκε και ποιον θα επέλεγε για τιμέιτ του Ισπανού την ερχόμενη σεζόν. "Θα κρατούσα τον Μάσα για μια ακόμη χρονιά", απάντησε και πρόσθεσε "ο Μάσα είναι καλός οδηγός, όμως δεν πρέπει να συγκρίνει τους χρόνους του με εκείνους του Αλόνσο".

Ο Μπριατόρε δεν είναι υπέρ της συνύπαρξης δύο πρωτοκλασάτων ονομάτων στην ίδια ομάδα, λέγοντας χαρακτηριστικά "δεν θα έβαζα ποτέ τον Φέτελ και τον Μασα μαζί, όσο υπάρχει τίτλος μόνο για έναν οδηγό".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...