Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου 2012

F1: Ταχύτερος ο Σουμάχερ

Ο Μίκαελ Σουμάχερ πραγματοποίησε τον καλύτερο χρόνο στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών στη Μόντσα. Εντυπωσιακά τα μονοθέσια της Mercedes.

Καλό το Σπα, αλλά και η Μόντσα έχει εξίσου μεγάλη βαρύτητα για τον Μίκαελ Σουμάχερ. Πέντε νίκες έχει πανηγυρίσει σε έναν από τους "καθεδρικούς" των μηχανοκίνητων σπορ. Όλες με τη Ferrari!
Ο Γερμανός πολυπρωταθλητής δεν οδηγεί πλέον Ferrari, αλλά Mercedes και στην πρώτη περίοδο ελεύθερων δοκιμών έδειξε πόσο δυνατό είναι το γερμανικό μονοθέσιο στην ιταλική πίστα.

Ο Σουμάχερ πραγματοποίησε τον ταχύτερο γύρο με ένα λεπτό και 25.422 δευτερόλεπτα και δεν τον πλησίασε κανείς. Ο Σουμάχερ και ο Λιούις Χάμιλτον είναι τα πρόσωπα των ημερών στη Φόρμουλα 1. Τους εκπροσώπους του Τύπου απασχολεί αν ο Γερμανός θα συνεχίζει να αγωνίζεται και αν όχι, αν θα πάρει ο Χάμιλτον τη θέση του.

Ο Βρετανός οδηγός της McLaren πέτυχε τον έκτο καλύτερο χρόνο. Με φόρα από το Σπα ο νικητής του αγώνα, Τζένσον Μπάτον ήταν 0.3 δευτερόλεπτα πιο αργός από τον Σουμάχερ με τρίτο τον τιμέιτ του τελευταίου στη Mercedes, Νίκο Ρόσμπεργκ.

Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας, Φερνάντο Αλόνσο δεν κατάφερε να βελτιώσει τον χρόνο του που τον έφερε στην τέταρτη θέση, εγκαταλείποντας την F2012 στην άκρη της πίστας πέντε λεπτά πριν από το τέλος της διαδικασίας ενδεχομένως με σπασμένο κινητήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...