Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2012

Επιτέλους πρώτος ο Μπάτον!

O Τζένσον Μπάτον της MacLaren-Mercedes, ύστερα από την κατάκτηση της πρώτης του pole position για αυτή τη σεζόν χτες και μετά από 3 χρόνια, 3 μήνες και οχτώ ημέρες δεν είδε μόνο τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την πρώτη θέση, αλλά και την καρό σημαία στην βελγική πίστα του Spa!...

Στις θέσεις δύο και τρία βρίσκονται αντίστοιχα οι πιλότοι Σεμπάστιαν Φέτελ (Red Bull Racing) και Κίμι Ράικονεν (Lotus Renault).

Η μεγάλη απογοήτευση φυσικά ήρθε για τον Φερνάντο Αλόνσο και την Scuderia Ferrari, το φαβορί της σεζόν, μετά την απίθανη καραμπόλα των τεσσάρων τετρατρόχων για την οποία ερευνάται κατά πόσο φταίει ο Γκροσζάν της Lotus Renault, που σημειώθηκε ήδη στο πρώτο lap και τον έβγαλε εκτός πίστας (όπως και τον Λιούις Χάμιλτον της MacLaren-Mercedes και τον Πέρεζ της Sauber-Ferrari).

Να σημειωθεί πως αυτή είναι η πρώτη φορά που ο Ισπανός αδυνατεί να πάρει πόντους σε αυτή την αγωνιστική σεζόν. Η έξοδός του, τον εμπόδισε να ισοφαρίσει το ρεκόρ του Μίκαελ Σουμάχερ (στο οποίο είχε 24 συνεχόμενα γκραν πρι που τερμάτιζε στη βαθμολογούμενη δεκάδα), ωστόσο, δεν επηρέασε τη βαθμολογία των πιλότων, αφού ο Ισπανός παραμένει στην πρώτη θέση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...