Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012

Ανακοινώνεται από τη Mercerdes ο Χάμιλτον!

Αλλαγή δεδομένων φαίνεται να υπάρχει στην περίπτωση του Λιούις Χάμιλτον. Κοντά στην Mercerdes ο Βρετανός οδηγός.

Μετά τις δηλώσεις του διευθυντή της McLaren, Μάρτιν Γουίτμαρς και τη σιγουριά του για παραμονή του Χάμιλτον στην ομάδα, έρχεται την Παρασκευή Βρετανικό δημοσίευμα και κάνει λόγο για  αλλαγή στρατοπέδου για τον νεαρό οδηγό.

Ο Χάμιλτον φαίνεται ότι αποχωρεί από την McLaren για λογαριασμό της Mercerdes καθώς αποδέχτηκε την πλουσιοπάροχη πρόταση που του έγινε και η ανακοίνωση αναμένεται την Παρασκευή.
Ο Βρετανός οδηγός αποχωρεί από την ομάδα που τον ανέδειξε, πίστεψε στο ταλέντο του και έχει περάσει ολόκληρη την καριέρα του σε αυτήν, για χάρη της Γερμανικής ομάδας.

Ο 27χρόνος Βρετανός αφήνει την McLaren στην οποία βρέθηκε από 13 χρονών και κέρδισε το πρωτάθλημα το 2008 και ψάχνει νέες εμπειρίες και προκλήσεις σε μια καινούργια ομάδα.

Η Mercerdes αναμένεται να ανακοινώσει την αποχώρηση του επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή  Μίκαελ Σουμάχερ για να γεμίσει το κενό ένας από τους πιο ταλαντούχους οδηγούς του πρωταθλήματος.

Ο Χάμιλτον θα υπογράψει συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και θα αμείβεται με 8.5 εκατομμύρια ευρώ περίπου το χρόνο, ποσό το οποίο να σημειωθεί δεν απέχει πολύ από αυτά που αμείβεται  σήμερα ο Βρετανός οδηγός. Αυτό ίσως να δείχνει και την νέα πρόκληση που αναζητά στην καριέρα του ο Χάμιλτον γεγονός που του δίνει κίνητρο αποχώρησης περισσότερο από όλους τους άλλους παράγοντες.

Ο αντικαταστάτης του Χάμιλτον φαίνεται να είναι ο ταλαντούχος  Σέρχιο Πέρες, αλλά το κόστος θα είναι τεράστιο έτσι και αλλιώς, αφού ο Χάμιλτον είναι το πιο εμπορικό προϊόν αυτή τη στιγμή στη Φόρμουλα 1  και το κενό του οικονομικά μάλλον είναι πολύ δύσκολο να γεμίσει.

Αυτή η ανατροπή μάλλον θα ταράξει "τα νερά" του μηχανοκίνητου αθλητισμού και θα φέρει νέο ενδιαφέρον στους λάτρεις του αθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...