Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012

Grand Prix Ιταλίας

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 13ο αγώνα της χρονιάς, το GP Ιταλίας.


Στο ναό της ταχύτητας, την κατακόκκινη Μόντσα, οι τιφόζι απαιτούν μόνο νίκη. Ο Αλόνσο τους πρόσφερε αυτή τη χαρά το 2010 και φιλοδοξεί να το επαναλάβει και φέτος. Το μόνο σίγουρο σε αυτή την προσπάθεια είναι ότι δεν θα τον χτυπήσει ξανά ο Γκροζάν, καθώς ο Γάλλος πιλότος θεωρήθηκε υπαίτιος για τη σύγκρουση που προκάλεσε χάος στην εκκίνηση του Βελγικού GP και του επιβλήθηκε ποινή αποκλεισμού από το Ιταλικό GP.

Τη θέση του, στο κόκπιτ της Lotus Ε20 πήρε ο Ζερόμ Ντ’ Αμπρόσιο που στοχεύει να βαθμολογηθεί. Για να τα καταφέρει όμως πρέπει να ανταγωνιστεί τους Φέτελ, Γουέμπερ, Μπάτον, Χάμιλτον και Ράικονεν που θέλουν να παραμείνουν στη μάχη του τίτλου. Για να το πετύχουν αυτό πρέπει να τερματίσουν μπροστά από τον Αλόνσο και ταυτόχρονα όσο το δυνατόν ψηλότερα στη βαθμολογία.

Στην ωριαία εκπομπή F1 Countdown που προηγείται της απευθείας μετάδοσης του αγώνα, πέρα από τα καλύτερα στιγμιότυπα των κατατακτήριων δοκιμών μπορείτε να παρακολουθήσετε μεταξύ άλλων τα φετινά ανδραγαθήματα του Γκροζάν, τις λειτουργίες του τιμονιού της Ferrari F2012, αλλά και τι αυτοκίνητο οδηγεί ο Αλόνσο εκτός πίστας. Στην παρουσίαση τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός, Πάνος Σεϊτανίδης, και Τάκης Τρακουσέλλης.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...