Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012

MotoGP: Ο Λορένθο μίλησε στο τέλος

Ο Χόρχε Λορένθο εξασφάλισε την πέμπτη φετινή πολ ποζίσιον στο Grand Prix της Αραγονίας. Ο Ντάνι Πεδρόσα και ο Καλ Κράτσλοου συμπληρώνουν την πρώτη σειρά εκκίνησης στη Motorland.

Οι οδηγοί του MotoGP αγωνίστηκαν σε στεγνή πίστα στη Motorland. Ο Καλ Κράτσλοου (Monster Tech 3 Yamaha) κρατούσε την πολ ποζίσιον στο μεγαλύτερο μέρος της διαδικασίας των δοκιμών.

Ωστόσο ο Βρετανός δεν κατάφερε να κρατηθεί μέχρι τέλους στην πρώτη θέση. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Χόρχε Λορένθο (Yamaha) έκανε 1:49.404 και εξασφάλισε την πέμπτη πολ ποζίσιον φέτος.

Ο Λορένθο δεν κατάφερε να απειλήσει το ρεκόρ γύρου του απόντα Κέισι Στόνερ με 1:48.451, αλλά βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση προκειμένου να πάρει την πρώτη νίκη του στο Grand Prix της Αραγονίας.

Στη δεύτερη θέση της εκκίνησης θα βρεθεί ο Ντάνι Πεδρόσα. Ο οδηγός της Repsol Honda έχασε στο Μιζάνο την τελευταία ευκαιρία να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και παρά το γεγονός πως είχε πτώση, κατάφερε να βελτιώσει το χρόνο του.

Ο Μπεν Σπις (Yamaha), ο Στέφαν Μπραντλ (LCR Honda) και ο Αντρέα Ντοβιτσιόζο (Monster Yamaha Tech 3) συμπληρώνουν τη δεύτερη σειρά μπροστά από τους Τζόναθαν Ρία (Repsol Honda) στη δεύτερη εμφάνιση του στο MotoGP (!) και το δίδυμο της Ducati, τον Βαλεντίνο Ρόσι και τον Νίκι Χέιντεν. Ο Ρόσι είχε πτώση, όπως και ο Ερνάντες δίχως να τραυματιστούν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...