Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Formula 1 Κυριακή, 23 Σεπτεμβρίου, απευθείας μετάδοση Grand Prix Σιγκαπούρης

Το πρωτάθλημα της F1 συνεχίζεται με τον 14ο αγώνα της χρονιάς, το GP Σιγκαπούρης.

Τα φώτα ανάβουν στο μεγάλο λιμάνι της Ανατολής. 1.600 λαμπτήρες θα κάνουν τη νύχτα μέρα στη Σιγκαπούρη για τον ένα και μοναδικό νυχτερινό αγώνα της F1. Ζέστη και υγρασία φέρνουν τους πιλότους στα όρια, στην προσπάθειά τους να προλάβουν το χρονόμετρο και να αποφύγουν τις μπαριέρες.

Όλα αυτά στον μεγαλύτερο σε διάρκεια αγώνα της χρονιάς που περιλαμβάνει 61 γύρους με ρυθμό περίπου 1:50 ανά γύρο, χωρίς να λάβει κανείς υπόψη του το μετεωρολογικό δελτίο που, ως συνήθως, προβλέπει βροχές.

Στην ωριαία εκπομπή F1 Countdown, που προηγείται της απευθείας μετάδοσης του αγώνα, δείτε τι κατέγραψε η κάμερα του Alpha από την προσπάθεια του Σταμάτη Κατσίμη στο Mini Challenge της Βαλελούνγκα. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα βρίσκεται στο στούντιο της εκπομπής και στον σχολιασμό του αγώνα. Ακόμη, δείτε την αποκαλυπτική συνέντευξη του αγωνιστικού διευθυντή της Red Bull, Κρίστιαν Χόρνερ.

Στην παρουσίαση της εκπομπής και τη μετάδοση του αγώνα, τον Τάκη Πουρναράκη πλαισιώνουν οι Νίκος Κατσαρός και Πάνος Σεϊτανίδης. Ο Τάκης Τρακουσέλλης, ο οποίος επιμελείται θέματα αυτοκινήτου, μας γυρνά πίσω στον χρόνο με το ιστορικό Τατόι.

Αυτή την Κυριακή έχει F1 στον Alpha. Μην τη χάσετε!


F1 Countdown: 14:00

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...