Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Μια ζωή στη Mercedes ο Ρόσμπεργκ

Σαν στο σπίτι του αισθάνεται ο Νίκο Ρόσμπεργκ στη Mercedes και δεν βλέπει το λόγο για να φύγει ακόμα και για να πάει στη Ferrari, η οποία αποτελεί "όνειρο" για τους περισσότερους οδηγούς.
Ο νικητής του Grand Prix της Κίνας στη Σαγκάη βλέπει τον εαυτό του να οδηγεί το μονοθέσιο της Mercedes μέχρι το τέλος της καριέρας του.

"Για πάντα στα ασημί; Γιατί όχι;", αναρωτήθηκε ο Γερμανοφινλανδός οδηγός και ονειρεύεται να γίνει ο δεύτερος γιος ενός παγκόσμιου πρωταθλητή (ο πρώτος ήταν ο Ντέιμον Χιλ το 1996) που θα κατακτήσει τον τίτλο.

"Ο μεγάλος στόχος μου είναι να γίνω παγκόσμιος πρωταθλητής με τα ασημένια μέλη. Νομίζω ότι θα είναι καλύτερο από το να νικήσω με τη Ferrari", είπε χαρακτηριστικά.

Κι επειδή ο Μίκαελ Σουμάχερ δεν θα αγωνίζεται για πάντα στη Φόρμουλα 1, η Mercedes θα αναζητήσει ένα μεγάλο όνομα για να τον αντικαταστήσει. Κι αν είναι Γερμανός και δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής; Δεν υπάρχει πρόβλημα σύμφωνα με τον Ρόσμπεργκ.

"Δεν με ενοχλεί να είναι ο καθένας. Ο Σεμπάστιαν, οποιοσδήποτε. Δεν βλέπω που είναι το πρόβλημα", εξήγησε, αν και προτιμάει τον Σουμάχερ, ίσως γιατί είναι ήδη ταχύτερος.

"Νομίζω πως θα είναι υπέροχο αν παραμείνει (σ.σ. το συμβόλαιο του ολοκληρώνεται στο τέλος της σεζόν). Βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Μπορώ να φανταστώ πως ο Μίκαελ θα ανανεώσει το συμβόλαιο του".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...