Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Γουέμπερ... Πρίγκιπας του Μονακό

Ο πιλότος της Red bull πανηγύρισε την πρώτη του νίκη την φετινή σεζόν και έγινε ο έκτος νικητής στο φετινό πρωτάθλημα της Formula1! Δεύτερη θέση για τον Νίκο Ρόζμπεργκ, στο βάθρο και ο Φερνάντο Αλόνσο

Ο Αυστραλός κέρδισε για δεύτερη φορά στην καριέρα του το γκραν πρι Μονακό -μετά το 2010- και παράλληλα έγινε ο έκτος διαφορετικός νικητής φέτος στους έξι πρώτους αγώνες της σεζόν, κάτι που δεν είχε συμβεί ξανά στην ιστορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος της Formula 1.

Πάντως, η Red Bull είναι η μοναδική ομάδα που έχει πάρει δύο φορές τη νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Γουέμπερ εκίνησε από την πρώτη θέση, την οποία κατάφερε να διατηρήσει μέχρι την καρό σημαία,

Πίσω από τον αυστραλό της Red Bull τερμάτισε ο Νίκο Ρόσμπεργκ με Mercedes, ενώ ο Φερνάντο Αλόνσο συμπλήρωσε το βάθρο.

Αυτή η τρίτη θέση έφερε τον ισπανό της Ferrari μόνο πρώτο στη βαθμολογία, ξεπερνώντας τον Σεμπάστιαν Φέτελ που τερμάτισε τέταρτος.

Οι εγκαταλείψεις δεν έλειψαν στην πίστα του πριγκιπάτου, καθώς την καρό σημαία δεν είδαν οι Μπάτον, Πικ, Σουμάχερ, Πετρόφ, Κομπαγιάσι, Ντε Λα Ρόσα, Μαλδονάδο και Γκροσιέν.

Στη γενική κατάταξη των πιλότων, ο Φερνάντο Αλόνσο βρίσκεται στην κορυφή με 76 βαθμούς, μετά την τρίτη θέση που κατέκτησε, ενώ στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Σεμπαστιάν Φέτελ με 73 βαθμούς, όσους έχει και ο εταίρος πιλότος των "κόκκινων ταύρων", Μαρκ Γουέμπερ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...