Σάββατο, 26 Μαΐου 2012

Formula 1: «Χρυσώνει» τον Χάμιλτον η McLaren-Mercedes

Σύμφωνα με ό,τι ψιθυρίζεται στα paddock του Μονακό είναι έτοιμη να κάνει νέα τριετή πρόταση συνεργασίας στον Βρετανό πιλότο ύψους 60 εκατ. λιρών. Είκοσι δηλαδή εκατομμύρια λίρες για κάθε χρόνο περίπου 24 εκατομμυρίων ευρώ, γεγονός που τον καθιστά αυτομάτως πρώτο στη λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους Βρετανού αθλητές.
Το συμβόλαιο του Χάμιλτον λήγει στο τέλος αυτής της σεζόν και οι φήμες για το μέλλον στη Formula 1 έχουν ήδη ξεκινήσει να οργιάζουν από πέρυσι. Εκείνος είχε αναφέρει στο παρελθόν ότι επιθυμεί να παραμείνει στην ομάδα του Γουόκινγκ και ότι θα συζητούσε αρχικά μαζί της. Στη γωνία όμως περιμένουν τόσο η Red Bull όσο και Ferrari αφού οι Γουέμπερ και Μάσα δεν φαίνεται να συνεχίζουν.
Από την άλλη πλευρά η McLaren-Mercedes θέλει να παραμείνει ο 27χρονος Βρετανός πιλότος καθώς αυτός ήταν που της χάρισε τον τελευταίο της τίτλο το 2008. Μοναδικό ίσως «αγκάθι» στις διαπραγματεύσεις που ίσως τραβήξουν όλο το καλοκαίρι θα είναι, σύμφωνα με δημοσιεύματα της Daily Telegraph, τα περιθώρια ελιγμών σχετικά με τη σύμβαση για τα εμπορικά δικαιώματα του Χάμιλτον.
Η εταιρεία που τα διαχειρίζεται, η XIX Entertainment, θα ήθελε περισσότερη ελευθερία πάνω σε αυτό το θέμα έτσι ώστε ο Βρετανός να έχει τη δυνατότητα να προωθεί τις εταιρείες με τις οποίες συνεργάζεται. Οι σχετικές πάντως διαπραγματεύσεις αναμένεται να ενταθούν μέσα στους επόμενους μήνες και ειδικότερα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο όταν ο διευθύνων σύμβουλος της XIX Entertainment, Σάιμον Φούλερ, θα βρίσκεται στο Λονδίνο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...