Δευτέρα 14 Μαΐου 2012

Formula 1: Ερωτηματικά για το Πολ Ρικάρντ

Βιάστηκε όπως δείχνουν οι εξελίξεις, ο Μπέρνι Εκλεστοουν να τελεσιδικήσει σχετικά με την επιστροφή του Γαλλικού GP στο πρόγραμμα της Formula 1.

Ο «ισχυρός άνδρας» του αθλήματος είχε ανακοινώσει πριν από περίπου έναν μήνα ότι θεωρεί δεδομένη τη συμμετοχή της Γαλλίας στο καλεντάρι του 2013, αναφέροντας μάλιστα ότι η πίστα που θα φιλοξενήσει αγώνα Formula 1 θα είναι το Πολ Ρικάρντ.

Παράλληλα, είχε αναφέρει σε δηλώσεις του στην Γαλλική εφημερίδα L’Equipe ότι «η συμφωνία είχε κλείσει» με τον τότε υπουργό Αθλητισμού Νταβίντ Ντουιγιέ και πως δεν είχε καμία αμφιβολία ότι θα ξεδιαλυθούν όλα, αφού έχουν συμφωνήσει στους οικονομικούς όρους.

Φαίνεται όμως ότι ο διαχειριστής των εμπορικών δικαιωμάτων του αθλήματος βιάστηκε να βγάλει συμπεράσματα αφού ο διάδοχος του Νικολά Σαρκοζί στην προεδρεία της Γαλλίας, Φρανσουά Ολάντ δεν δείχνει τόσο ενθουσιασμένος με την ιδέα χρηματοδότησης αυτού του σχεδίου από το Γαλλικό κράτος.

«θα υπάρξει μια επανεκτίμηση (σ.σ. της πρότασης). Ηταν πολύ πρόθυμοι να στηρίξουν το Γαλλικό GP. Δε νομίζω όμως ότι το Γαλλικό κράτος θα πρέπει να είναι υπεύθυνο για οποιαδήποτε οικονομική δαπάνη/ Υπάρχουν πολλά θέματα που θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας χωρίς να ξοδέψουμε δεκάδες εκατομμύρια ευρώ σε ένα Grand Prix», δήλωσε ο Φρανσουά Ολάντ.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...