Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

WRC: Χάνει τη Σουηδία ο Γουΐλσον

Η ατυχία «χτύπησε» την πόρτα του Μάθιου Γουΐλσον με τον νεαρό οδηγό της Go Fast Energy WRC να χάνει τον επόμενο αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος Ράλι.

Ο Γουΐλσον έσπασε τον αριστερό του αστράγαλο κατά την διάρκεια προπόνησης χθες πέφτοντας κάπως άγαρμπα ενώ έτρεχε με αποτέλεσμα να διακομισθεί στο πλησιέστερο νοσοκομείο.

«Μοιάζει να έχω σπασμένο και εξαρθρωμένο αριστερό αστράγαλο, κάτι που δυστυχώς σημαίνει όχι Ράλι Σουηδίας για εμένα. Ανυπομονούσα για το συγκεκριμένο αγώνα. Είμασταν πολύ περισσότερο προετοιμασμένοι και ανυπομονούσαμε για ένα καλό αποτέλεσμα. Είμαι πολύ στεναχωρημένος», δήλωσε ο νεαρός Βρετανός οδηγός.

Η ομάδα του πάντως αποφάσισε ότι δεν θα τον αντικαταστήσει στο Ράλι Σουηδίας και στην ουσία ο Χένινγκ Σόλμπεργκ θα είναι ο μοναδικός που θα την εκπροσωπήσει στον δεύτερο αγώνα του Παγκοσμίου πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί από τις 9-12 Φεβρουαρίου.

Για την ιστορία στο Μόντε Κάρλο ο Μάθιου Γουΐλσον τερμάτισε μετά από πολλές δυσκολίες ενδέκατος ενώ την περυσινή χρονιά ήταν έβδομος στην γενική κατάταξη. Επίσης δεν είναι η πρώτη φορά που τραυματίζεται στο πόδι καθώς τον Απρίλιο του 2005 στο Ράλι Ουαλίας, μετά από ένα ατύχημα που είχε ενώ έτρεχε για το Βρετανικό πρωτάθλημα, έφερε σοβαρό τραυματισμό στα πόδια και δη το δεξί του γόνατο, κάτι όμως ξεπέρασε ολοσχερώς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...