Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2012

MotoGP: Σκληρή δουλειά για την Ducati

Casey Stoner's Ducati Desmosedici GP8
Image via Wikipedia
Στην Ducati συνεχίζουν τη σκληρή δουλειά με βάσει το προγραμματισμό που έχουν κάνει, στην προσπάθειά τους να ετοιμάσουν τη GP12 μέχρι την έναρξη του νέου Παγκοσμίου πρωταθλήματος.
Ο Βαλεντίνο Ρόσι επικεντρώθηκε σε ρυθμίσεις που αφορούσαν τόσο στο στήσιμο της νέας του μοτοσικλέτας όσο στα ηλεκτρονικά και στην επιτάχυνση. Ο Ιταλός πρώην παγκόσμιος πρωταθλητής ήταν ευχαριστημένος μετά το πέρας της σημερινής ημέρας αφού ο στόχος της ομάδας να ρίξει τους χρόνους της γύρω από το 2:01, επετεύχθη.

«Ηταν μία ακόμη θετική ημέρα, διότι καταφέραμε να πετύχουμε τον στόχο μας να γυρνάμε στο 2:01 και επίσης να σημειώσαμε περαιτέρω πρόοδο στο στήσιμο της μοτοσικλέτας. Από την άλλη πλευρά, όπως είναι φυσιολογικό με μία νέα μοτοσικλέτα όπως η GP12, όσο προχωρούσαμε στις δοκιμές, ανακαλύπταμε νέες λεπτομέρειες που δεν αφορούσαν μόνο στο στήσιμο και για αυτό το λόγο πρέπει να τις τελειοποιήσουμε μέσα στις επόμενες εβδομάδες. Ηδη, εντοπίσαμε αυτούς του τομείς χθες, όπως την επιτάχυνση και τα ηλεκτρονικά και επιβεβαιώσαμε την πρόοδο που έγινε στο μπροστινό μέρος.

Η Honda και η Yamaha έχουν δουλέψει πάνω στις μοτοσικλέτες τους για έναν χρόνο, τη στιγμή που εμείς είχαμε δύο ημέρες, κάτι που κάνει την δουλειά μας ιδιαίτερα προκλητική, αλλά αυτό ήταν κάτι που το γνωρίζαμε. Η αυριανή ημέρα θα είναι το ίδιο σημαντική διότι θα είμαστε σε θέση να κάνουμε μια γενική αξιολόγηση όλου του τριημέρου και θα έχουμε μια πιο καθαρή άποψη για το που βρισκόμαστε σε σύγκριση με του υπόλοιπους. Εάν καταφέρουμε να παραμείνουμε κάτω από το ένα δευτερόλεπτο από την κορυφή, θα είμαι ευχαριστημένος», δήλωσε ο Βαλεντίνο Ρόσι.

Η σημερινή ημέρα δεν ήταν το ίδιο θετική για τον Νίκι Χέιντεν καθώς αναγκάστηκε να σταματήσει νωρίς την προσπάθειά του. Ο Αμερικανός μετά από 16 γύρους, αποφάσισε να αποχωρίσει για να μην επιβαρύνει τον τραυματισμένο του αριστερό ώμο. Με τη μοτοσικλέτα του συνέχισε ο δοκιμαστής της Ducati Φράνκο Μπαταΐνι.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...