Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012

Formula 1: Πέρασε τα crash tests η HRT

Φαίνεται ότι ανοίγει ο δρόμος για την HRT να δώσει το παρόν στην τρίτη και τελευταία περίοδο δοκιμών των ομάδων που θα διεξαχθεί στην Βαρκελώνη την επόμενη εβδομάδα.

Το πρόβλημα είναι αν η Hispania Racing Team θα είναι σε θέση να προλάβει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Οπως έκανε γνωστό το Autosport, το μονοθέσιο της Ισπανικής ομάδας πέρασε τα υποχρεωτικά crash test της FIA και επομένως δόθηκε το «πράσινο» φως συμμετοχής στις δοκιμές της επόμενης εβδομάδας. Η αποτυχία του νέου μονοθεσίου, F112, τις δύο προηγούμενες φορές να περάσει τη συγκεκριμένη διαδικασία είχε αναγκάσει την HRT να αλλάξει τα σχέδια της. Για αυτόν ακριβώς τoν λόγο απέσυρε την τελυταία στιγμή τη συμμετοχή της από τις δεύτερες δοκιμές που πραγμτοποιήθηκαν αυτή την εβδομάδα στην Βαρκελώνη.

Μετά ωστόσο από τα θετικά αποτελέσματα το νέο μονοθέσιο που αναμένεται, όπως έχει αναφερθεί, να παρουσιάζοταν αυτή την εβδομάδα στην Βαρκελώνη, να έχει τη δυνατότητα να συμμετάσχει κανονικά τόσο στις τελευταίες δοκιμές όσο και στο πρωτάθλημα. Το θέμα είναι αν η Ισπανική ομάδα θα καταφέρει να το έχει έτοιμο μέχρι την άλλη εβδομάδα, καθώς το χρονικό διάστημα που απομένει είναι μικρό. Για αυτόν τον λόγο έχει ξεκινήσει ένας αγώνας με τον χρόνο προκειμένου η HRT να είναι σε θέση να συμμετάσχει στην Βαρκελώνη τουλάχιστον τις δύο από τις πέντε ημέρες της διαδικασίας.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...