Τετάρτη 21 Αυγούστου 2013

Ναυάγησε η μεταγραφή Ράϊκονεν στη Red Bull

Τέλος στα σενάρια της μετακίνησης του Φινλανδού έβαλε ο μάνατζερ του Στιβ Ρόμπερτσον.

Τις φήμες από την πλευρά της Red Bull, πως ένας εκ των Ρικιάρντο – Ράικονεν θα αντικαταστήσει τον Γουέμπερ το 2014, διέψευσε με δηλώσεις του στο autosport.com ο μάνατζερ του Κίμι Ράικονεν, Στιβ Ρόμπερτσον, και παραδίδει στη Lotus το «κλειδί» των εξελίξεων.

"Είναι αλήθειαπως είχαμε μερικές συνομιλίες με την ομάδα της Red Bull αλλά δεν υπήρξε συμφωνία και  ο Kίμι  δεν θα οδηγήσει δικό της αυτοκίνητο το 2014", δήλωσε ο Ρόμπερτσον, ενώ αναφορικά για το μέλλον του Φινλανδού την επόμενη σεζόν ξεκαθάρισε: "Είμαι βέβαιος ότι ο Κίμι θα βρίσκεται στη F1 και του χρόνου. Εχουμε επιλογές και συνεχίζουμε τις συζητήσεις με αρκετές ομάδες. Αισιοδοξώ πως θα πάρουμε αποφάσεις σύντομα, με τη βοήθεια φυσικά της Lotus".

Μετά και την εξέλιξη αυτή ανοίγει διάπλατα ο δρόμος για τον  25χρονος Αυστραλό Ντανιέλ Ρικιάρντο που  προέρχεται από την ακαδημία οδηγών της Red Bull και φέτος αγωνίζεται με τα χρώματα της Toro Rosso, να είναι ο αντικαταστάτης του  Γουέμπερ. Το μόνο που απομένει είναι η ανακοίνωση από την Red Bull κάτι που  πιθανότατα να γίνει στο Βελγικό Γκραν Πρι, στο Σπα του Βελγίου.

enet.gr
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...