Τετάρτη 28 Αυγούστου 2013

Mε 14 εκατ. το χρόνο, για 3 ακόμη χρόνια στη McLaren o Button

Επεκτείνεται για τρία ακόμη χρόνια, όπως αναφέρει σημερινό δημοσίευμα των Times, η συνεργασία McLaren με Button. 


Η επίσημη ανακοίνωση είναι θέμα ημερών, ενώ σύμφωνα πάντα με πληροφορίες η αμοιβή του 33χρονου πιλότου θα ανέρχεται στο ποσό των 14 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο.

Ο Button αγωνίζεται με τη McLaren από το 2010. Μια χρονιά νωρίτερα είχε κερδίσει το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Brawn GP.

Ο Button έχει λάβει μέρος σε 69 GP με τη βρετανική ομάδα, έχει σημειώσει οκτώ νίκες, μια pole position και έχει 25 παρουσίες στο βάθρο. Η φετινή σεζόν δεν ήταν και η καλύτερη για την ομάδα της McLaren που δεν μπόρεσε ακόμη να δει κάποια θέση στο βάθρο, δεδομένου ότι η MP4-28 δεν είναι και τόσο ανταγωνιστική κάτι που παραδέχονται και οι άνθρωποι της ομάδας.

Ο επικεφαλής της McLaren, Martin Whitmarsh, σε δηλώσεις του στο Spa είπε ότι οι Button - Perez θα συνεχίσουν και του χρόνου στην ομάδα: «Πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας ότι ο Checo είναι πολύ νέος ακόμα -είναι 10 χρόνια νεότερος του Jenson. Πρέπει να πω όμως ότι φέτος δεν έχουμε δώσει στους οδηγούς μας ένα ανταγωνιστικό μονοθέσιο. Και οι δύο είναι φανταστικοί πρεσβευτές της ομάδας και νομίζω ότι αξίζουν άλλη μια ευκαιρία μαζί μας για του χρόνου».
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...